Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Вручення документів про освіту випускникам 2023/2024 н.р. Знам'янської міської територіальної громади

Дата: 26.06.2024 08:44
Кількість переглядів: 90

Фото без описуЗ непохитною вірою у Збройні сили України, щирою та уклінною їм вдячністю за надійний захист, сповнені віри та надії, окрилені прагненням та вмотивовані, попри тернистий шлях боротьби українців за світле майбутнє нашої держави, здобувачі освіти закладів освіти громади впевненим кроками підійшли до завершення навчального року.

Попри складні випробування, викликані війною та пандемією, що їй передувала, 518 випускників 2023/2024 навчального року Знам’янської міської територіальної громади сміливо йдуть у майбутнє.

333 випускники 9-х класів наразі вже отримали документи про здобуття базової середньої освіти, з яких 16 – Свідоцтва з відзнакою.

185 здобувачів 11-х класів подолали етап складання Національного мультипредметного тестування та з нетерпінням очікують на хвилюючу мить вручення Свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти, серед яких маємо 11 учнів для нагородження Свідоцтвами за особливі досягнення у навчанні: 8 – Золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні» та 3 – Срібною медаллю «За досягнення у навчанні».

Дорогі випускники! Ви - наша гордість! Бажаємо кожному з вас непохитно вірити в свій успіх, у свою велику мету, в свою щасливу долю! Злагоди вам, мирного неба, наснаги й перемог, сили та витримки!

Бажаємо успішної вступної кампанії та правильного вибору життєвого шляху під мирним небом незалежної України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень