Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Ресурсна зустріч з елементами Арт-Терапії для опікунів

Дата: 21.06.2024 15:10
Кількість переглядів: 99

Фото без описуПродовжується співпраця Знам’янського міського центру соціальних служб із чеською гуманітарною організацією «Людина в біді» @PeopleinNeedUkraine.

Цього разу, за сприяння служби у справах дітей, було організовано зустріч для опікунів Знам’янської міської територіальної громади.

Метою заходу було створення простору для відновлення та самовираження для тих, хто присвячує свій час і зусилля турботі про інших, а саме - опікунів.

Особливу увагу було приділено груповій роботі, де опікуни могли поділитися своїм досвідом, обговорити важливі для них питання та отримати підтримку від інших учасників. Такий підхід сприяв створенню атмосфери довіри та взаєморозуміння, що є надзвичайно важливим для людей, які часто стикаються з великим емоційним навантаженням

Після інтерактивної бесіди учасників запросили до арт-терапевтичної вправи, яка дала можливість учасникам розкрити свої внутрішні ресурси через творчість. Використовуючи художні матеріали, опікуни змогли відчути себе вільними від повсякденних турбот та стресів, заглибившись у світ творчого самовираження.

Фото без описуПроцес малювання допоміг учасникам відчути гармонію, зняти напругу та віднайти внутрішній спокій.

На завершення зустрічі кожен учасник мав можливість представити свій арт-об'єкт та розповісти про свої враження.

Захід був проведений психологами чеської гуманітарної організації «Людина в біді» @PeopleinNeedUkraine за фінансової підтримки американського народу в рамках реалізації проекту ДОВІРА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень