Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

В Знам'янській міській територіальній громаді розпочато процес розробки Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку громади до 2027 року

Дата: 18.06.2024 16:30
Кількість переглядів: 758

Фото без описуВ рамках програми міжнародної технічної допомоги USAID "Decentralization Offering Better Results and Efficiency (DOBRE)" в Знам'янській міській територіальній громаді розпочато процес розробки Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку громади до 2027 року.

План заходів є важливим продовженням актуальної Стратегії розвитку Знам'янської міської територіальної громади - планувального документу, який набув чинності в січні 2024 року. Даний документ стане основою для подання заявок на отримання додаткового зовнішнього фінансування проектів розвитку нашої громади.

Важливою частиною процесу розроблення Плану реалізації Стратегії розвитку громади до 2027 року є дослідження думки жителів щодо найбільш болючих проблем громади та можливостей її розвитку в майбутньому.

Просимо Вас взяти участь у цьому дослідженні. Для цього прохання перейти за посиланням https://www.webankieta.pl/ankieta/1246857/znamyanka.html та відповісти на питання онлайн-анкети.

Наперед дякуємо за активну громадську позицію!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень