Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Шістдесят третя сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

Дата: 18.06.2024 13:46
Кількість переглядів: 125

Фото без опису28 червня 2024 року о 10:00 годині, відповідно розпорядження Знам’янського міського голови від 18 червня 2024 року №22 відбудеться чергова шістдесят третя сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

На розгляд сесії виносяться такі питання:

 

  • 1.1.    Про внесення змін до рішення міської ради  від 22.12.2023 року №1520 «Про бюджет Знам’янської міської територіальної громади на 2024 рік».
    1.2.    Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради на 2024 рік у новій редакції.
    1.3.    Про передачу  фруктових та декоративних дерев з балансу комунального некомерційного підприємства «Знам’янський міський  центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради.
    1.4.    Про надання дозволу на зняття з балансу основних засобів КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг», у зв’язку з приватизацією.
    1.5.    Про надання Знам’янському міському центру соціальних служб в оренду частину приміщення будинку по вул.Михайла Грушевського,17 в м.Знам’янка.
    1.6.    Про визнання таким, що втратило чинність рішення Знам’янської міської ради від 23 лютого 2024 року №1608.
    1.7.    Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Знам’янської міської територіальної громади.
    1.8.    Про встановлення ставок єдиного податку для першої та другої групи платників єдиного податку на території Знам’янської міської територіальної громади.
    1.9.    Про встановлення туристичного збору на території Знам’янської міської територіальної громади.
    1.10.    Про визнання таким, що втратило чинність рішення Знам’янської міської ради від 23 лютого 2024 року №1607 «Про  припинення права оперативного управління на будівлю контори колишнього Знам’янського міського комунального підприємства «Шляховик».
    1.11.    Про затвердження Програми профілактики рецидивної злочинності та правопорушень на території Знам’янської міської територіальної громади на період  2024-2026 років.

    1.12.    Про затвердження порядку забезпечення харчування та норм грошових витрат на проведення спортивних змагань та навчально-тренувальних зборів.
    1.13.    Звіт постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту за 2023 рік.
    1.14.    Про внесення змін  та доповнень до Регламенту роботи Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.
    1.15.    Про внесення змін до Положення про постійні комісії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.
    1.16.    Про внесення змін до Положення про он-лайн Інтернет трансляцію засідань сесій Знам’янської міської ради.
    1.17.    Про стан виконання рішень Знам’янської міської ради VIII скликання  за січень-березень 2024 року.
    1.18.    Про затвердження Положення про встановлення орендної плати за землю на території Знам’янської міської територіальної громади.
    1.19.    Про припинення договору оренди землі  ЛИФАР О.В.
    1.20.    Про припинення договору оренди землі   БАКУЛІНІЙ І.В.
    1.21.    Про затвердження технічних документацій щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у приватну власність.
    1.22.    Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у приватну власність БОНДАРЕНКУ Ю.І.
    1.23.    Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у приватну власність ЄРМОЛІНІЙ Н.В.
    1.24.    Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у приватну власність КЕВСЕГІ С.М.
    1.25.    Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання у приватну власність земельну ділянку КОШЕЛЕНКО В.П.
    1.26.    Про уточнення площі земельної ділянки ОСАДЧОМУ  В.І.
    1.27.    Про внесення змін до рішення Знам’янської міської ради від 24 травня 2024 року №1743.
    1.28.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в оренду МАТВЄЄВУ Є.І.
    1.29.    Про  продовження терміну дії договору оренди  землі МАНЬКУ О.Б.
    1.30.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення в оренду ЛАНЕЦЬКІЙ О.А.
    1.31.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення в оренду ЛАНЕЦЬКОМУ С.А.
    1.32.    Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ГРИГОР’ЄВУ М.Л.
    1.33.    Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ЯГОДІНОВІЙ Т.М.
    1.34.    Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Суботцівській сільській раді.
    1.35.    Про  доповнення переліку земельних ділянок, набуття права оренди яких здійснюватиметься на аукціонах.
    1.36.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0040 га з метою продажу права оренди на аукціоні.
    1.37.    Про зміну цільового призначення земельної ділянки площею 0,8511 га з метою продажу права оренди на земельних торгах.
    1.38.    Про погодження та затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни її цільового призначення площею 29,3200 га для подальшого продажу права оренди на земельних торгах.
    1.39.    Про погодження та затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни її цільового призначення площею 8,8700 га для подальшого продажу права оренди на земельних торгах.
    1.40.    Про надання земельної ділянки в постійне користування.
    1.41.    Про затвердження Програми розвитку рибного господарства водойм Знам’янської міської територіальної громади на 2024-2027 роки.
               Про депутатські запити.
               Різне.

Засідання постійних комісій міської ради з розгляду питань порядку денного відбудеться 24-25 червня 2024 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень