Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Воїни Полку рейнждерів у Знам’янці

Дата: 17.06.2024 16:15
Кількість переглядів: 56

Фото без опису15 червня у міському Парку відпочинку відбулася вражаюча зустріч учнів навчальних закладів громади Знам’янки з воїнами Окремого полку спеціального призначення ЗСУ. Зустріч була організована міським краєзнавчим музеєм м.Знам’янка, його директором Петром Швайкою, громадськими організаціями нашого міста.

Учні познайомилися з воїнами ЗСУ, що пройшли бойові дії, зразками зброї, яка знаходиться на озброєнні ЗСУ, і якою воїни боронять землю Батьківщини від російської агресії, потримали ці бойові обладунки у власних руках, побували у відсіках справжньої військової техніки. Це справило велике враження. А ще учні, які мають досвід спортивного туризму, продемонстрували воїнам, делегатам ГО міста, батькам, знам’янчанам навички туристичної справи, встановлення наметів, орієнтування на місцевості, які стануть дуже корисними у захисті Вітчизни, фізичного і духовного гарту.

Незважаючи на дощову погоду, день виявився цікавим і сповненим вражень. Знайомство з сучасними воїнами України, з їхньою зброєю, стало справнім уроком патріотизму, доторканням до справи захисту Батьківщини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень