Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У центральній бібліотеці Знам’янської міської територіальної громади навчають і консультують з питань цифрової грамотності

Дата: 17.06.2024 14:35
Кількість переглядів: 84

Фото без описуУ центральній бібліотеці Знам’янської міської територіальної громади навчають і консультують з питань цифрової грамотності. Усі охочі можуть здобути навички користування смартфоном, комп’ютером, інтернетом та основними онлайн-сервісами, дізнатися свій рівень цифрової освіти та отримати консультації як його підвищити.

Для учасників Батьківського клубу проведено інформ консультацію «Дія.Освіта-освітня платформа актуальних знань» під час якої познайомилися з сайтом «Дія.Освіта».

Діяльність Хабів цифрової освіти на базі бібліотек підсилюється проєктом «Здобуття цифрових навичок у бібліотеках – Хабах цифрової освіти», що впроваджується в усіх областях України. Його реалізує ВГО Українська бібліотечна асоціація за підтримки Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні у межах «Проєкту підтримки Дія», що імплементують за фінансування Фото без описуШвеції, та у співпраці із Міністерством цифрової трансформації. Проєкт покликаний допомогти фахівцям бібліотек створити Хаб цифрової освіти або удосконалити діяльність вже існуючого.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень