Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

День батька – тепле сімейне свято

Дата: 17.06.2024 11:39
Кількість переглядів: 59

Фото без описуДень батька – тепле сімейне свято, яке припадає на третю неділю червня. Тримаючись за сильну батькову руку, дитина робить свої перші кроки в житті. Спираючись на неї, йде в широкий світ. Кожен маленький син хоче бути схожим на свого батька-красивого, розумного, сильного, турботливого. А кожна донька обиратиме собі чоловіка, схожого на батька. Вони ще поки ростуть і беруть приклад зі своїх батьків.

Наймолодші відвідувачі центральної бібліотеки дуже люблять своїх батьків і щоб висловити палку і щиру любов їм, завітали на креатив-майстерку «З любов’ю для тата». Вони виготовили вітальні листівки з кольорового паперу, наповнили їх теплими словами любові до татусів і розмалювали яскравими візерунками.

В рамках проекту «Мистецькі вихідні» бібліотекарі бібліотеки-філії №1 своїх юних читачів провести мистецьку виставку дитячих малюнків «Мій найкращий друг – татусь». Діти з великим задоволенням малювали своїх татусів на природі, біля річки ловлячи рибу, а хтось намалював свого татка сильним, спортивним, а у когось батько військовий та захищає нас від ворога. Всі виразили свою любов до тат словами, що «Мій тато – найкращий друг!» та всі пишаються своїми татусями.

Фото без описуБібліотека-філія №2 запрошувала мешканців селища Знам’янка Друга до імпровізованого корабля, де кожен міг відчути себе капітаном, чи юнгою. На палубі розмістились книги про пригоди, мандрівки, про загадки і таємниці нашої планети. Книги Жуля Верна, Даніеля Дефо, Дж.Свіфта, Галини Манів, захоплюють своїми мандрами в різні куточки світу. Саме вони найбільше спонукають до знайомства із невідкритими краями. Вивчали книжки інших авторів, але в голос читали відому класику. Атмосфера круїзу додала волі фантазії і неабияк забавила. Круїз сподобався і дорослим, і дітям, що вкотре доводить - жага до пригод, присутня в кожному з нас.

Мистецькі вихідні, які щосуботи проводяться в нашій бібліотеці-філії №3, цього разу були присвячені Дню батька. Батько - не менш важлива людина у житті кожної дитини, ніж мати. І, якщо запитати дитину, то кожна дитина скаже: «Мій татусь найкращий у світі!». День батька - свято на честь усіх татусів. Сьогодні воно особливо щемливе. Адже через війну багато дітей не можуть обійняти своїх батьків, проте батькове слово, батькова порада і підтримка завжди відчутні. Цього дня під час зустрічі бібліотекарів з нашими юними відвідувачами розмова йшла саме про батька. Під час спілкування діти пригадали пам’ятні моменти, проведені з татусями, обрали книги для читання, щоб поділитись враженнями з татком. Разом з бібліотекарями прочитали фрагменти відвертої поетичної розмови батька з сином з книги Павла Чорного «Татова книжка» в якій йдеться про найголовніші життєві цінності справжнього чоловіка. Щоб привітати своїх татусів, наші юні відвідувачі виготовили невеличкі сувеніри: книжечки - брелки, куди вписали теплі та щирі побажання. Нехай цей День батька стане для всіх родин, наповненим теплом і любов’ю!

Фото без описуДень батька в Україні відзначають у третю неділю червня. Його вважають «професійним» святом усіх татусів. Це особлива відзнака, для всіх хто носить це горде звання, які з усією любов’ю і турботою, присвячують своє життя вихованню і розвитку своїх дітей. В цей день ми маємо можливість виразити нашу вдячність і повагу, показати які вони для нас важливі. Тому в бібліотеці-філії №4 оформлено галерею малюнків «Мій татусь», де представлено роботи, маленьких відвідувачів, створені із безмежної любові.

Відділ культури і туризму виконавчого комітету Знам’янської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень