Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Команда ліцею «Гармонія» Знам’янської ради - учасники II (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 12.06.2024 16:40
Кількість переглядів: 85

Фото без описуЦього року ІІ обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для старшої вікової групи пройшов в мальовничому куточку Кіровоградщини – Онуфріївщині (Онуфріївська громада Олександрійського району Кіровоградської області).

До участі в Грі долучилися 15 роїв-команд з 14-ти громад області – переможці обласного відбіркового онлайн-етапу: «Степові Хижаки» (Бобринецька ТГ), «ЕФЕС» (Новоукраїнська ТГ), «Бойова Шабля» (Олександрійська ТГ), «Вільний Вітер» (Онуфріївська ТГ), «Лють» (Первозванівська ТГ), «Вільшанські бджоли» (Вільшанська СР), «Сокіл» (Олександрівська ТГ), «Шанець Бечея» (м. Олександрія), «Верблюзькі Яструби» (Новогородківська ТГ), «Мамайські Вовки» (Великосеверинівська ТГ), «Явір» (Соколівська ТГ), «Патріот» (Устинівська ТГ), «Казавчинська Січ імені Івана Сірка» (Гайворонська міська рада), «Степова Січ» (Катеринівська ТГ), «Степові Орли» (Онуфріївська ТГ) та «Січові Стрільці» (Знам’янська ТГ) - команда здобувачі освіти ліцею «Гармонія» Знам’янської ради.

Кожна з команд, загальною кількістю Джур - 120, що завітали на Змагання (тривалість Гри - з 06 по 09 червня 2024 року включно), випробовували свої вміння та навички, знання та витривалість у 10 видах/конкурсах: «Інтелектуальна гра-вікторина «Відун», «Військова смуга перешкод», «Тактична медицина», «Фізична підготовка», «Метання гранати», «Конкурс з розбиранням та складанням АК-74 з елементами перекидання колеса», «Впоряд», «Саперна підготовка», «Таборування» (Бівак), «Стрільба з пневматичної гвинтівки».

Фото без описуВід обласної військової адміністрації учасників цього дня привітала заступниця начальника Кіровоградської ОВА Катерина КОЛТУНОВА.

Рій «Січові стрільці» Знам’янської громади у підсумку участі в Грі за видами змагань має два призових місця: ІІІ місце в конкурсі «Розбирання і складання АК з елементами перекидання (кантування) колеса» та ІІІ місце в конкурсі «Військова смуга перешкод».

Набутий у змаганнях досвід – позитивна складова у формуванні кожного з учасників Гри, визначальною метою якої є формування та виховання свідомого патріота своєї держави, утвердження самоідентичності та вдосконалення власних вмінь та життєво-необхідних навичок, що стало викликом сучасності.

Беручи участь у подібного змісту та напрямку змаганнях, враховуючи думку самих учасників, переконуємося, що Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») є важливою формою позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання дітей та молоді, спортивно-оздоровчої роботи, прогресивною формою учнівського самоврядування та важливим засобом формування національно-патріотичної свідомості.

Відтак, дякуємо учнівській молоді та їх наставнику – вчителю предмета «Захист України» ліцею «Гармонія» Знам’янської міської ради Сергію БОГУНУ за підготовку до змагань та здобуті результати! Нових зіркових перемог усім!

Слова вдячності висловлюємо також всім причетним до організації участі команди в Змаганнях обласного рівня та батькам за підтримку, розуміння і виховання дітей!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень