Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Акція "Голуби пам'яті"

Дата: 05.06.2024 14:22
Кількість переглядів: 77

Фото без описуМи живемо в страшний час, коли терор росії забирає не лише найкращих, але і найменших. Агресор веде війну проти України варварськими методами, знищуючи націю та намагаючись викорінити ідентичність українців.

За офіційною інформацією 1914 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії рф. Станом на ранок 1 червня 2024 року 550 дітей загинули та понад 1364 дістали поранень різного ступеня тяжкості. Найбільше жертв у Донецькій, Харківській, Херсонській, Дніпропетровській, Київській, Запорізькій та Миколаївській областях.

В Будинку культури сел. Знам’янка Друга була проведена акція «Голуби памʼяті». На майстер-класах діти виготовляли голубів, що стали символом перерваного життя. На заняттях гуртка «Творча майстерня» кожен мав змогу створити малюнок, в пам’ять про загиблих дітей. Акцію присвятили пам'яті маленьких українців, які загинули внаслідок збройної агресії рф. Паперові голуби, якими прикрасили деревце, символізували душі невинно убієнних дітей. Учні, які прийшли на акцію, принесли із собою іграшки.

Нині ми не лише вшановуємо пам’ять дітей, що стали жертвами війни з агресором, а й обіцяємо ніколи не забувати про них, пам’ятати їх усміхненими, щасливими й безтурботними. Адже саме такими повинні бути діти.

Відділ культури і туризму 
виконавчого комітету Знам’янської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень