Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

День захисту дітей

Дата: 03.06.2024 18:36
Кількість переглядів: 107

Фото без описуЩороку 1 червня в Україні відзначається одне з найважливіших свят, присвячених нашим найменшим громадянам – Міжнародний день захисту дітей. День, який нагадує дорослим про їх відповідальність за безхмарне і щасливе дитинство для кожної дитини.

Вже традиційно в парку відпочинку цей день відзначився роботою локації «Водяні бої», яку організував Знам’янський міський центр соціальних служб (далі МЦСС). Цього року кількість дітей, що взяли участь в заході, побила усі рекорди! Діти не лише весело і активно провели час, але й знайшли собі багато нових друзів. Задоволення учасників цієї розваги в парку важко переоцінити, адже облитися водою в такий спекотний день мабуть було мрією кожного присутнього. Навіть дорослі не стояли осторонь і підтримували дітей) Все ж таки в кожному дорослому також живе маленька дитина.

На запрошення МЦСС взяти участь у святі з радістю відгукнулася Знам’янська міська організація Товариства Червоного Хреста України. Була організована робота локації «Навички надання першої медичної допомоги». Голова організації Тетяна КОТИНСЬКА навчала основним технікам надання першої допомоги, які можуть врятувати життя в критичних ситуаціях. Ці навички є особливо важливими в умовах військового стану, коли знання та вміння швидко реагувати можуть бути вирішальними.

Для дітей, які більше полюбляють творчість і спокійні ігри, МЦСС було організовано локацію «Художник-чарівник». За допомогою водяних розмальовок та дряпанок діти мали чудову можливість проявити свій талант і фантазію.

Святкування Дня захисту дітей у Знам'янці стало яскравим прикладом того, як спільні зусилля можуть створити незабутні враження для дітей. Такі заходи не тільки дарують радість, підтримують різноманітні інтереси дітей та сприяють їх гармонійному розвитку, але й формують у малечі важливі навички та цінності!

Тож нехай щасливими будуть дитячі очі, нехай вони завжди світяться радістю, здоровою цікавість і щирим подивом! Нехай кожна дитина завжди буде захищена і зігріта любов’ю!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень