Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

День Знам’янської міської територіальної громади

Дата: 09.06.2024 08:00
Кількість переглядів: 83

Фото без описуШановна громадо!
Уже чотири роки ми є однією родиною, для якої єдині правила і закони, радощі, прикрощі та вагомі здобутки.

Ми разом радіємо успіхам і разом у часи печалі. Нас всіх об’єднує щоденна праця на укріплення нашої громади, спільна діяльність у допомозі нашим захисникам і захисницям та людям, яких знедолила війна, а ще спільна мрія – подолати ворога, здобути перемогу, щоб жити в мирі і злагоді.

Дякую всім, хто небайдужий до рідного краю, представникам старшого покоління, мудрим наставникам. Вітаємо нашу активну і креативну молодь, яка є  гарантією розвитку і процвітання нашої громади та всієї України.

Особливо хочу подякувати нашим дорогим захисникам за кожен день героїчної боротьби, за мужність, патріотизм та захист! Щира вдячність волонтерам, які день у день роблять все заради підтримки воїнів!

Щира вдячність керівникам підприємств, установ та організацій за допомогу та значну підтримку в роботі, усім платникам податків (фізичним і юридичним особам), які в цей складний для країни час наповнюють бюджет громади, даючи їй сили продовжувати функціонувати.

Сердечно бажаю всім козацького здоров’я, міцної волі, сили духу, безмежної любові до свого краю та впевненості в завтрашньому дні, мирного неба, злагоди та достатку в кожній родині.

З повагою, Знам’янський міський голова Володимир Сокирко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень