Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Напередодні свята привітали батьків-вихователів дитячих будинків сімейного типу та патронатних вихователів

Дата: 09.05.2024 12:42
Кількість переглядів: 83

Фото без описуВже стало доброю традицією щороку у травні відзначати сімейні свята – День матері та День сім’ї. Ці свята особливі, сповнені щирих почуттів.

Саме в сім’ї починається перше пізнання світу дитиною, спілкування, а  також виховання майбутньої особистості. Мамині слова, бабусині пісні, розповіді дідуся або поради батька відіграють  найголовнішу роль для кожного з нас.

Саме у сімейному вихованні дітей велика роль відводиться матері. Її образ є найріднішим, найдорожчим, найближчим і найдобрішим, а наша любов до неї — вічна та безмежна. Мати піклується про духовний розвиток своїх дітей, щоб вони пам'ятали свою національну спадщину та походження.

Напередодні свят керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Знам'янської міської ради Меренкова Лілія та працівники служби у справах дітей привітали зі святами батьків-вихователів дитячих будинків сімейного типу та патронатних вихователів.

Фото без описуФото без опису

Щиро бажаємо кожній родині міцного здоров’я, сімейного благополуччя! Бережіть себе і свою сім’ю, цінуйте один одного. Нехай у ваших оселях панує мир, добро, радість і щастя


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень