Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

КРАЇНА ДИТЯЧИХ ТАЛАНТІВ-2024»

Дата: 07.05.2024 09:55
Кількість переглядів: 82

Фото без опису«Одна з найбільших удач у житті людини - це щасливе дитинство» - говорила одна з найвідоміших англійських письменниць Агата Крісті. А щасливе дитинство – це відповідальність нас, дорослих. Жодна дитини не заслуговоє проживати своє дитинство  у час війни. Разом з тим, якщо цей виклик став нашою реальністю, у руках дорослих – зробити все можливе, щоб навіть у цей час, діти могли радіти, насолоджуватись життям, грати, розвиватись, творити та мріяти!

Саме з метою підтримки обдарованих дітей та молоді  й було проводено мистецький фестиваль-конкурс «Каїна дитячих талантів». Варто зазначити, що цьогоріч, проходив X, ювілейний фестиваль.  

Фестиваль-конкурс проводиться з метою виявлення, показу та подальшої реалізації  мистецьких надбань учнівської молоді у всіх видах творчості. А також для підтримки творчого натхнення та розуміння з боку однодумців і колег, що талант, прагнення творити та працювати не залежить від обставин та ситуацій.

Фото без описуЗахід проходив  в два дні 25 та 26 квітня 2024 року за номінаціями: «Декоративно-прикладне мистецтво», «Образотворче мистецтво», «Фотомистецтво» та номінація «Вокал», «Хореографічне мистецтво», «Гра на музичному інструменті», «Оригінальний жанр» (художнє читання та театралізація).

На заході було присутні пошановані гості, які за сумісництвом, стали членами журі, а саме: голова журі, засновник фестивалю, директор Центру дитячої та юнацької творчості Знам’янської міської ради Геннадій ПОДВИЖЕНКО, Вікторія ЗЕЛЕНСЬКА, секретар Знам’янської міської ради; головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської міської ради Тетяна ПОПОВА; ЛАДОЖИНСЬКА  Руслана Анатоліївна – завідувачка сектору молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Знам’янської міської ради. БЕЗАЙ  Олександр Олександрович - лауреата Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, солістка міського професійного духовного оркестру міста Кропивниницького, старший викладач Кропивницького музичного фахового коледжую. БЕЗАЙ Анастасія Віталіївна - лауреата Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, солістка міського професійного духовного оркестру міста Кропивниницького, старший викладач Кропивницького музичного фахового коледжую. БОСНЕНКО  Марина Миколаївна – керівник художньої студії «Мастихін». Володимир КОВТУНОВИЧ, місцевий перспективний фотограф-аматор. 

Фото без описуЛЕОНОВА Наталія Андріївна – керівниця центру рукоділля «Модистка»; Володимир Ковтунович; БУГАЙОВА Анастасія Сергіївна – заступник директора з ВР ліцею «Дивосвіт» Знам’янської міської ради; СЛУЦЬКА – ЖИР Софія Анатоліївна – викладач комісії хореографічних дисциплін Олександрійського фахового коледжу культури і мистецтв; СИВОКОНЬ Юрій Михайлович – старший викладач кафедри мистецької осівти ЦДУ ім.Володимира Винниченка, відмінник освіти України.

Всі учасники були відзначені дипломами фестивалю та почесними відзнаками, жоден конкурсний номер не залишився поза увагою.

Захід пройшов на піднесеному, мега позитивному настрої. Подарувавши всім присутнім справжнє свято, дитинства, творчості та краси! Надавши кожному присутньому в залі потужний заряд бадьорості!

Дякуємо нашим Збройним Силам України, за можливісті проводити подібні заходи для наших дітей та учнівської молоді.

Віримо у  Вас! Працюємо для дітей! А це - сто відсоткова інвестиція у світле майбутнє нашої незалежної, вільної, європейської України!

ВСІМ МИРНОГО НЕБА! 💙💛
РАЗОМ ВОСТОЇМО!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень