Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

В громаді відкрилась поліцейська станція

Дата: 02.05.2024 10:39
Кількість переглядів: 135

Фото без описуВ рамках реалізації проєкту Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади» відбулось відкриття поліцейської станції. Відтепер тут працюватимуть поліцейські офіцери громади: Тюпа Андрій, Супрунов Ігор.

Звертаючись до присутніх Знам’янський голова Володимир Сокирко відмітив що відкриття поліцейської станції – це запорука відкритості та доступності поліцейських послуг для жителів і гостей громади.

"Особливістю несення служби поліцейського офіцера громади є те, що він живе і працює виключно на території обслуговування. Крім того орієнтується на потреби місцевого населення, підтримує постійний контакт із мешканцями, щоденно забезпечує порядок на своїй території, своєчасно реагує на проблеми громади та запобігає вчиненню правопорушень", - Начальник управління Нацполіції в області у Головному управлінні Національної поліції у Кіровоградській області Роман Козьяков.

З вітальним словом виступив депутат міської ради, екс-керівник начальник поліції лінійного відділу на ст. Знам'янка Ігор Качанов.

Поліцейська станція розташована за адресою: вул. Михайла Грушевського, 17.

Під час відкриття станції присутні оглянули приміщення, обладнане всім необхідним для роботи правоохоронця. Також поліцейським вручили ключі від службових автомобілей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень