Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Міжнародний день Червоного Хреста і Червоного півмісяця

Дата: 08.05.2024 07:00
Кількість переглядів: 63

Фото без описуШановні волонтери та активісти Товариства!

Гуманна місія Міжнародного Червоного Хреста та Українського національного Товариства, що є його невід’ємною частиною, викликає повагу, розуміння і підтримку всього суспільства.

Ваша діяльність – щоденне нагадування людям про важливість прояву турботи, милосердя та гуманізму до тих, кому сьогодні найважче, безкорисно і від щирого серця допомагати нужденним.

Особливо цінною для всіх українців стала ваша підтримка наших військовослужбовців, внутрішньо переміщених осіб. Завдяки відданості волонтерів впроваджуються різноманітні програми допомоги населенню, надається психосоціальна підтримка, проводиться навчання людей навичкам надання першої допомоги.

Шановні працівники міської організації Товариства Червоного Хреста України, волонтери та активісти! Від щирого серця вітаю вас із Всесвітнім Днем Червоного Хреста та Червоного Півмісяця і висловлюю глибоку вдячність за вашу самовіддану працю, любов до людей, небайдужість, милосердя та чуйність, за надання допомоги у скрутних ситуаціях, оптимізм та віру в краще майбутнє. Зичу вам міцного здоров’я, благополуччя, віри у власні сили та перемогу добра.

З повагою Знам’янський міський голова Володимир СОКИРКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень