Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Дорогі земляки та гості нашої громади!

Дата: 05.05.2024 07:00
Кількість переглядів: 40

Фото без описуОсь і настав один із найсвітліших днів для християнського світу – величне свято Великдень. Та, на жаль, ми вже третій рік поспіль відзначаємо його в умовах повномасштабної війни.

Багатовічне українське привітання: «Христос Воскрес! Воскресне Україна!» набуло особливого значення.

Чимало наших земляків, справжніх патріотів, незалежно від свят вибивають з країни російського окупанта. Тож, зібравшись у  родинному колі, згадаймо про захисників, про всіх, хто через війну покинув власні домівки, хворих та поранених, полонених і безвісти зниклих та усіх тих, у кого війна забрала найцінніше — життя.

Нехай Світло Воскресіння Христового надає нам силу перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю, та непохитну віру в переможний завтрашній день! Бажаю кожному провести це свято у доброму здоров’ї та безпеці. Нехай у ваших домівках та серцях панує святковий настрій, а звістка про Христове Воскресіння несе усім нам радість та любов.

Пам’ятаймо, Ісус переміг смерть і дарував нам надію на вічне життя, на перемогу добра над злом. І наші надії справдяться. Українське добро переможе московське зло. Ми знову будемо з любов’ю обіймати друзів та близьких, а всі наші Герої повернуться додому.

Зі святом Христового Воскресіння! Христос Воскрес!

З повагою Знам’янський міський голова Володимир СОКИРКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень