Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У Центрі надання адміністративних послуг виконавчого комітету Знам’янської міської ради розпочато роботу з прийому громадян з питань надання адміністративних послуг з оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду

Дата: 24.04.2024 16:00
Кількість переглядів: 88

Фото без описуУ Центрі надання адміністративних послуг виконавчого комітету Знам’янської міської ради розпочато роботу з прийому громадян з питань надання адміністративних послуг з оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Зазначена адміністративна послуга стала можливою завдяки субвенції отриманої з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг.

«Міська влада постійно працює над покращенням якості та доступності надання адміністративних послуг для мешканців і гостей нашої громади. І сьогодні ми запроваджуємо новий вид адміністративної послуги з оформлення та видачі паспортних документів. Також, висловлюю щиру подяку керівництву Центрально-південного міжрегіонального управління Фото без описуДержавної міграційної служби України, начальнику Знам’янського відділу ЦПМУ ДМС Ользі Козленко за допомогу у впровадженні послуги та навчанні працівників Центру надання адміністративних послуг» - зазначив Знам’янський міський голова Володимир Сокирко, який разом з начальником Знам’янського відділу центрально-південного міжрегіонального управління ДМС Ольгою Козленко та начальником відділу-керівником Центру надання адміністративних послуг Віталієм Михайловим перевірив стан готовності до надання зазначених послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень