Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулися засідання постійних комісій міської ради

Дата: 24.04.2024 09:46
Кількість переглядів: 48

Фото без опису22-23 квітня 2024 року, під головуванням голів постійних комісій міської ради Романа Кондратьєва, Володимира Джулая, Нелі Данасієнко, Оксани Перемот відбулися засідання постійних комісій міської ради під час яких були розглянуті питання, що запропоновані на розгляд чергової 61сесії міської ради.

Депутати обговорили проєкт змін до бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2024 рік, що сформовано враховуючи пропозиції головних розпорядників, розпорядників та одержувачів коштів місцевого бюджету, та який передбачає, у т.ч. отримання трансфертів у сумі 714 067 гривень для освітньої галузі громади, а також субвенцію з бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади в сумі 74 000 грн. для фінансування КНП «ЗМЦПМСД» Знам’янської міської ради.

Рекомендовано винести на розгляд міської ради питання використання майна комунальної власності громади.

Фото без описуОбговорено інформації про хід виконання окремих Міських цільових програм за 2023 рік, а також проєкт Програми удосконалення надання послуги утримання, ремонту доріг та тротуарів Знам’янської міської територіальної громади.

Погоджено затвердити у новій редакції основні заходи щодо реалізації Галузевої програми розвитку «Охорона здоров’я» Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

Прийнято до відома інформації про стан виконання депутатських звернень за січень-березень 2024 року, а також стан виконання рішень міської ради станом на 01 січня 2024 року.

Враховуючи лист АТ «Українська залізниця» Регіональна Філія «Одеська залізниця» від 15.02.24 №НЗ-1-004/150, на виконання вимог Законів України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних Фото без описурежимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», «Про географічні назви», комісіями запропоновано винести на розгляд міської ради проєкт рішення «Про перейменування об’єктів залізничної інфраструктури – зупинних пунктів «Червоний куточок» та «Водяна», які розташовані на території м. Знам’янка та с. Водяне Знам'янської міської територіальної громади» та перейменувати зупинний пункт «Червоний куточок» на зупинний пункт «Вагонне Депо» (дана назва фактично використовується у діяльності приміських пасажирських перевезень під час оголошення зупинки. Покажчик назви зупинного пункту, який встановлено, містить назву - «Вагонне Депо»), а зупинний пункт «Водяна», у відповідності до географічної назви села Фото без опису​​​​​​​Водяне Знам’янської міської територіальної громади, перейменувати на зупинний пункт «Водяне».

Погоджено винести на розгляд міської ради питання затвердження Положення про порядок призначення та виплати стипендій за високі спортивні досягнення та Положення про добровольче формування Знам’янської міської територіальної громади.

Розглянуто проєкти рішень, що стосуються регулювання земельних відносин на території громади, які пропонуються до розгляду на черговій сесії міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень