Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання виконавчого комітету Знам'янської міської ради

Дата: 23.04.2024 15:33
Кількість переглядів: 77

Фото без описуПід головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитра МОЛОДЧЕНКА 19 квітня поточного року відбулось чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено та затверджено 32 рішення.

Рішенням виконавчого комітету надано статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, а саме: зазнала психологічного насильства двадцяти малолітнім та двом неповнолітнім дітям. Продовжено термін перебування неповнолітньої дитини в сім’ї патронатного вихователя. Визначено постійне місце проживання малолітньої дитини, біля матері та надано дозвіл на її реєстрацію за постійним місцем проживання матері. Рішенням виконавчого комітету надано повну цивільну дієздатність як неповнолітній особі, яка записана матір’ю. Влаштовано до дитячого будинку сімейного типу малолітню дитину. Рішенням виконавчого комітету відраховано вихованця з дитячого будинку сімейного типу у зв’язку із досягненням ним 23-річного віку та за власним бажанням.

Зважаючи на заяву директора Знам’янського дитячого будинку – інтернату II – III – IV профілю ОЛЕФІРОВОЇ Наталії, поставлено в позачергову чергу квартирного обліку при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради дитину, позбавлену батьківського піклування, склад сім’ї – одна особа

Рішенням виконавчого комітету поставлено учасника бойових дій в першочергову чергу квартирного обліку виконавчого комітету Знам’янської міської ради для отримання житла.

Розглянувши лист ГО «Єдина родини Знам’янщини» щодо розміщення меморіальної дошки Віталію Володимировичу Дацькому воїну-захиснику, відповідно до Положення про порядок встановлення, обліку та демонтажу пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дошок Знам’янської міської територіальної громади, рішенням виконавчого комітету надано дозвіл на встановлення меморіальної дошки Дацькому Віталію Володимировичу, який загинув, захищаючи суверенітет та цілісність України, на фасаді житлового будинку, де він проживав.

Рішенням виконавчого комітету затверджено план заходів щодо складання прогнозу бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2025 – 2027 роки.

З метою забезпечення готовності до виконання заходів щодо заходів населення Знам'янської міської територіальної громади від можливих наслідків радіаційної небезпеки членами виконавчого комітету затверджено Положення про введення режимів радіаційного захисту у разі виникнення радіаційних аварій на території Знам'янської міської територіальної громади.

Рішенням виконавчого комітету внесено зміни до рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 30 серпня 2023 року №323 «Про затвердження мережі закладів освіти Знам’янської міської територіальної громади на 2023/2024 навчальний рік».

З метою соціальної підтримки вразливих верств населення та для належної організації та підвищення якості харчування внесено зміни до рішення виконавчого комітету №2 від 05 січня 2024 року «Про організацію харчування у закладах освіти Знам’янської міської територіальної громади».

Зважаючи на звернення батьків дитини про необхідність відкриття інклюзивної групи для забезпечення відповідних умов виховання та навчання дитини з особливими освітніми потребами рішенням виконавчого комітету з 01 травня 2024 року у закладі дошкільної освіти №8 «Світлячок» створено інклюзивну групу для дітей дошкільного віку.

Рішенням виконавчого комітету надано дозвіл на проведення змагань на території Знам’янської міської територіальної громади, за межами села Петрове 18-19 травня 2024 року. Змагання відбуватимуться згідно Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2024 рік, затвердженого Міністерством молоді та спорту України, під егідою Федерації мотоциклетного спорту України.

Надано дозвіл ТОВ "Цедар" на розміщення об’єктів сезонної торгівлі квасом «Чорний ліс» з 15.04.24р. по 20.09.24р. в торгових точках громади, а саме: вул.Михайла Грушевського, біля входу в міський парк відпочинку, вул.Привокзальна, біля магазину "Українські ковбаси", смт Знам’янка Друга, вул.Перспективна.

Рішенням виконавчого комітету надано дозвіл на встановлення літнього майданчика біля кав’ярні по вул. Михайла Грушевського, 12-В у м.Знам'янка

Членами виконавчого комітету погоджено ДП «Дирекція пересувних циркових колективів України» проведення циркової вистави без залучення тварин в міському Палаці культури 25.04.24р., за умови дотримання вимог розпорядження Знам’янського міського голови «Про проведення масових заходів на території Знам’янської міської територіальної громади в умовах воєнного стану».

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень