Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Завтра Знам'янщина прощатиметься із загиблим Героєм - Кожановим Андрієм Володимировичем

Дата: 17.04.2024 16:44
Кількість переглядів: 108

Фото без описуЗнам’янська земля втратила одного зі своїх синів, який, будучи відважним патріотом рідного краю, з гордістю та честю захищав рідну землю від ворога.

Кожанов Андрій Володимирович народився 10 серпня 1969 року у м. Знам’янка. У 1997 році закінчив Український  політехнічний технікум. Працював у Акціонерному товаристві «Українська залізниця» на посаді стрільця 4 стрілецької команди з охорони вантажів і об’єктів станції Знам’янка.

02.03.2022 року був призваний до лав ЗСУ, 57 окремої мотопіхотної бригади.

Вірний військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув 11.05.2022 року під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини, відсічі та стримування збройної агресії російської федерації проти України, в районі ведення бойових дій на тимчасово окупованих територіях України.

Церемонія прощання відбудеться 18 квітня 2024 року о 12 годині біля Знам’янського міського Палацу культури.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати. Смерть кожного українського воїна – велика втрата для цілої громади та загалом України.

Вічна пам'ять захиснику України!

Герої не вмирають!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень