Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Шістдесят перша сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 16.04.2024 16:15
Кількість переглядів: 55

Фото без опису26 квітня 2024 року о 09:00 годині, відповідно розпорядження Знам’янського міського голови від 12 квітня 2024 року №12 відбудеться чергова шістдесят перша сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

На розгляд сесії виносяться такі питання:

Про внесення змін до рішення міської ради  від 22.12.2023 року №1520 «Про бюджет Знам’янської міської територіальної громади на 2024 рік».
Про внесення змін до рішення міської ради від 23 лютого 2024 року №1610 «Про надання дозволу на списання та зняття з балансу основних засобів КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг».
Про передачу бензинового генератора з балансу відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Знам’янської міської ради.
Про передачу у господарське відання комунального майна  Знам’янської міської територіальної громади  сміттєвоза бокового завантаження типу «ВЛІВ МЕДІУМ 18-15,5 КZ 43253».
Про внесення  змін до рішення міської ради від 27 квітня 2023 року №1264 «Про списання основних засобів».
Про внесення змін до  додатку рішення міської ради від  27 січня 2023 року  №1147 «Про передачу у господарське відання комунального майна Знам’янської міської територіальної громади».
Про хід виконання Програми енергоефективності Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2025 роки за 2022-2023 роки.
Про хід виконання Комплексної програми  розвитку автомобільного транспорту та забезпечення безпеки дорожнього руху у населених пунктах Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2025 роки за 2023 рік.
Про хід виконання Програми підтримки житлового фонду та благоустрою Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2023 роки за 2023 рік.
Про затвердження Програми удосконалення надання послуги утримання, ремонту доріг та тротуарів Знам’янської міської територіальної громади.
Про внесення доповнення до Програми розвитку культури, краєзнавчого туризму, збереження та охорони культурної спадщини на 2021-2025 роки.
Про затвердження основних заходів щодо реалізації Галузевої програми розвитку «Охорона здоров’я» Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2025 роки у новій редакції.

Про затвердження Положення про порядок призначення та виплати стипендій за високі спортивні досягнення.
Про затвердження Положення про добровольче формування Знам’янської міської територіальної громади.
Звіт  постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики, гласності, законності та правопорядку за 2023 рік.
Про перейменування об’єктів залізничної інфраструктури – зупинних пунктів «Червоний куточок» та «Водяна», які розташовані на території м.Знам’янка та с.Водяне  Знам’янської міської територіальної громади.
Про депутатські звернення депутатів Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання, що надійшли протягом січня-березня 2024 року.
Про стан виконання рішень та протокольних доручень Знам’янської міської ради VIIІ скликання станом на 01 січня 2024 року.
Про хід виконання Програми розвитку місцевого самоврядування Знам’янської міської територіальної громади на 2022-2026 роки за 2023 рік.
Про хід виконання  Програми заходів національного спротиву Знам’янської міської територіальної громади на 2022 рік та на період до 2025 року у новій редакції за 2023 рік.
Про дострокове припинення повноважень депутата Знам’янської міської ради
Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.
Про затвердження технічних документацій щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ФІЛІПЕНКО І.О.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність БАКІ  П.В.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду КОСТЕНКУ А.М.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) КОШЕЛЕНКО В.П.
Про припинення дії договору оренди землі з ГАЛИЦЬКОЮ  О.В.
Про надання в оренду земельної ділянки САМЧУКУ Д.І.
Про внесення змін до договору оренди землі від 18.12.2012 року №351060004000205.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬЧІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ» шафового газорегуляторного пункту №7.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬЧІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ» шафового газорегуляторного пункту №9.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬЧІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ» шафового газорегуляторного пункту №15.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬЧІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ» шафового газорегуляторного пункту №19.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬЧІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ» шафового газорегуляторного пункту №21. 
Про уточнення площі та затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у приватну власність ЛІСІЦИНУ В.Л.
Про уточнення площі та затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у приватну власність ГОРОВОМУ  В.М.
Про уточнення площі та затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у приватну власність ШУБАРКІНІЙ Т.О.
Про припинення права постійного користування земельними ділянками Знам’янському психоневрологічному інтернату.
Про відмову в наданні у користування земельними ділянками ФГ «ТЕРРА СЕРВІС».
Про укладення додаткової угоди на ¼ частки земельної ділянки ФГ «Мороз А.П.».
Про відмову у внесенні змін до рішення міської ради від 20.10.2017 року №1155 та затвердження документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки по вул.Соборній,162  ШЕЛЕСТУ І.В. та ШЕЛЕСТ О.О.
Про відмову у  вилученні земельної ділянки по вул.Соборній,162 з  кадастровим номером 3510600000:50:252:00034 ШЕЛЕСТУ І.В. та ШЕЛЕСТ О.О.
Про відмову  у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення ТОВ «ЗНАМ’ЯНСЬКА БЕСС».
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ТОВ «ЗНАМ’ЯНСЬКА БЕСС».
Про надання  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою продажу права оренди на аукціоні.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 8,87 га з метою продажу права оренди на аукціоні.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,07 га з метою продажу права оренди на аукціоні.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  площею 3,00 га для рибогосподарських потреб з метою продажу права оренди на аукціоні.
Про доповнення переліку земельних ділянок, набуття права оренди яких здійснюватиметься на аукціонах.
Про встановлення плати за землю на території Знам’янської міської територіальної громади.
Про депутатські запити.
Різне.

Засідання постійних комісій міської ради з розгляду питань порядку денного відбудеться 22-23 квітня  2024 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень