Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулася робоча зустріч керівництва міської ради із партнерами - представниками Вінницького офісу Управління Верховного комісара ООН у справах біженців

Дата: 16.04.2024 08:49
Кількість переглядів: 131

Фото без описуДнями у приміщення виконавчого комітету Знам’янської міської ради відбулася робоча зустріч керівництва міської ради із партнерами - представниками Вінницького офісу Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ).

Під час зустрічі обмінювались думками щодо вдосконалення процесу консультацій, планування і реалізації спільних проєктів. Поспілкувалися із представниками родин ВПО, та заслухали інформацію від структурних підрозділів виконавчого комітету щодо поточної ситуації в громаді і актуальні потреби вимушено переміщених осіб.

«Дякую вам за допомогу нашій громаді та сприяння реалізації спільних проєктів. На 2024 рік у нас є певні ініціативи, тож будемо раді поділитися своїми планами та перейняти ваш досвід», – зазначив Знам’янський міський голова Володимир Сокирко.

Фото без описуПід час обговорення стратегії розвитку співпраці, очільник громади окреслив пріоритети розвитку Знам’янської міської територіальної громади на 2024 рік і запевнив, що міська влада готова надати всю необхідну підтримку для ефективної взаємодії із міжнародними партнерами.

Довідка:

УВКБ ООН, Агентства ООН у справах біженців - це міжурядова організація, діяльність якої спрямована на порятунок життя людей, захист прав і створення кращого майбутнього для біженців, вимушено переміщених громад та осіб без громадянства.

Фото без описуУВКБ ООН надають послуги у сфері соціально-правового захисту, допомагають з житлом у надзвичайних ситуаціях, сприяють отриманню доступу до гідних умов проживання, задоволення базових потреб постраждалого населення у вигляді надання грошової допомоги та предметів першої необхідності (непродовольчих товарів).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень