Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У "Просторі спільної діяльності" за співпраці з громадською організацією "Dream Action", які виступили організаторами були проведені тренінги на тему "Основи фото та відеозйомки" в рамках підготовки до початку діяльності медіапростору

Дата: 08.04.2024 16:10
Кількість переглядів: 62

Фото без описуНа базі медіапростору бажаючі отримають навички фотографування та фільмування, зможуть випробувати себе в якості оператора, фотографа, монтажера, ведучого.

Також найкращий медіаконтент про життя Знам’янської громади буде використаний для публікацій в соцмережах та для трансляцій на LED-екрані, який запланований для розміщення на площі Героїв Майдану.

Реалізація цього проекту стала можливою завдяки співпраці з Програмою DOBRE USAID, яка закупила для нашої громади професійне обладнання та LED-екран.

Тренінги відбуваються за адресою: Простір спільної діяльності, вул. Михайла Грушевського, 17, м.Знам'янка.

Фото без описуДля бажаючих навчатись або взяти участь у діяльності медіапростору створено Telegram-канал, який доступний за посиланням

https://t.me/ZNAMLIFE

В громаді на черзі відкриття лабораторії GENIXLAB, де проходитиме навчання інженерінгу, моделюванню, розробці електронних пристроїв.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень