Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 03.04.2024 13:10
Кількість переглядів: 111

Фото без описуПід головуванням міського голови СОКИРКА Володимира Феліксовича 28 березня поточного року пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено та затверджено 47 рішень.

Рішенням виконавчого комітету надано статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, а саме: зазнала психологічного насильства восьми малолітнім та шести неповнолітнім дітям.

Влаштовано в сім’ю патронатного вихователя неповнолітнього терміном на 3 місяці з можливістю продовження терміну перебування дитини в сім'ї патронатного вихователя до 6 місяців, у разі прийняття відповідного рішення виконавчим комітетом Знам’янської міської ради.

Надано дозвіл матері, яка є законним представником неповнолітньої дитини, на продаж 1/2 частки транспортного засобу при умові перерахування отриманих коштів на поточний рахунок на ім’я неповнолітньої дитини, який буде відкрито у відділені АТ КБ «ПриватБанк».

Надано одноразову допомогу у розмірі 1810 гривень 00 копійок двом особам з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Дозволено батькові та матері укласти та підписати в нотаріальних органах договір про припинення аліментів на дитину у зв’язку з передачею нерухомого майна на ім’я малолітнього сина.

Фото без описуДозволено подарувати на ім’я малолітньої дитини житловий будинок, право користування яким належить малолітній та укласти відповідний договір дарування будинку в нотаріальних органах.

Дозволено подарувати житловий будинок з господарсько-побутовими будівлями та спорудами та земельну ділянку, право користування якими належить неповнолітній та малолітньому, уклавши відповідний договір дарування будинку та земельної ділянки в нотаріальних органах.

Дозволено подарувати житловий будинок з господарсько-побутовими будівлями та спорудами, право користування яким належить малолітнім дітям та укласти відповідний договір дарування вищевказаного будинку без виділу частки в спільному майні подружжя в нотаріальних органах.

Надано статус дитини, позбавленої батьківського піклування, неповнолітньому.

Відраховано із сім’ї патронатного вихователя малолітнього у зв’язку з влаштуванням малолітнього до сімейних форм виховання.

Надано дозвіл законному представнику – матері на укладання та підписання від імені її неповнолітнього сина договору оренди земельної ділянки з цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

Фото без описуПоставлено на квартирний облік: дитину - сироту, в позачергову чергу; особу з інвалідністю внаслідок війни, другої групи, в позачергову чергу інвалідів війни, а також в окремі списки зведеної бази даних квартирного обліку учасників бойових дій та учасників антитерористичної операції; учасника бойових дій, в першочергову чергу, а також в окремі списки зведеної бази даних квартирного обліку учасників бойових дій та учасників антитерористичної операції; учасника бойових дій, в першочергову чергу квартирного обліку при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради, а також в окремі списки зведеної бази даних квартирного обліку учасників бойових дій та учасників антитерористичної операції.

Заслухано інформацію про хід виконання Програми розвитку місцевого самоврядування Знам’янської міської територіальної громади на 2022-2026 роки за 2023 рік. Відділу забезпечення діяльності міської ради вказано підготувати та винести на чергову сесію Знам’янської міської ради даний проєкт рішення на затвердження.

Розглянуто лист АТ «Українська залізниця» Регіональна Філія «Одеська залізниця» щодо перейменування зупинних пунктів, які розташовані на території Знам’янської міської територіальної громади, беручи до уваги протокол засідання топонімічної комісії, доручено винести питання про перейменування об’єктів залізничної інфраструктури та запропонувати сесії Знам’янської міської ради перейменувати об’єкти залізничної інфраструктури – зупинні пункти «Червоний куточок» та «Водяна», які розташовані на території м.Знам’янка та с.Водяне Знам'янської міської територіальної громади, на зупинний пункт «Вагонне Депо» та зупинний пункт «Водяне» відповідно.

Затверджено план основних заходів цивільного захисту Знам'янської міської територіальної громади на 2024 рік.

Розглянуто клопотання про необхідність відкриття інклюзивної групи для забезпечення відповідних умов виховання та навчання дитини з особливими освітніми потребами вирішено створити з 01 квітня 2024 року у закладі дошкільної освіти №8 «Світлячок» інклюзивну групу для дітей дошкільного віку. Інклюзивні групи створюється на період перебування на обліку в даному закладі дітей з особливими освітніми потребами.

Розглянуто лист керівника Знам'янського міжміського комунального підприємства «Бюро технічної інвентаризації» встановлено Знам'янському міжміському комунальному підприємству «Бюро технічної інвентаризації» вартість 1-ї нормо-години на роботи та послуги в розмірі 287,54 грн. Дане рішення набирає чинності з моменту оприлюднення рішення в засобах масової інформації.

Розглянуто заяви: директора агенції Vechornitsi Concert Agency Олександра Вікторовича Білошкура та погоджено проведення концерту «Олександр Кварта. Весняний тур» 31 березня 2024 року о 17.00 год.; ФОП Микити Дмитровича Рачковського, щодо проведення вистави «Конотопська відьма» та погоджено проведення вистави «Конотопська відьма»,13 квітня 2024 року о 17.00 в міському Палаці культури; ТОВ «Проконцерт» Наталії Володимирівни Руденко та погоджено проведення концерту Андрія Кравченка, з новою програмою «Мадонна» в міському Палаці культури 17 квітня 2024 року о 18.00 год.

З метою упорядкування і підвищення якості роботи структурних підрозділів та виконавчих органів Знам’янської міської ради затверджено перспективний план роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради на ІІ квартал 2024 року.

З метою економії природного газу та коштів місцевого бюджету, враховуючи підвищення середньодобової температури зовнішнього повітря прийнято рішення щодо завершення опалювального періоду для закладів освіти, культури, охорони здоров’я, бюджетних установ, закладів соціальної сфери Знам’янської міської територіальної громади з 01 квітня 2024 року.

Враховуючи підвищення середньодобової температури зовнішнього повітря вирішено завершити опалювальний період для індивідуального опалення житлових будинків 15 квітня 2024 року.

Розглянуто заяви та надано дозволи ФОП на розміщення зовнішньої реклами на рекламних конструкціях розміром 6.00 х 3.00м. (біллборди) в кількості пяти штук.

Розглянуто заяви та надано дозвіл на встановлення літніх майданчиків: біля кавʼярні по вул. Привокзальна, 1 ; біля кавʼярні по вул. Привокзальна, 11; біля кафе «Монтана» по вул. Привокзальна, 4-З у м. Знамʼянка.

З метою врегулювання питання щодо розміщення на території міста Знам’янки металевих збірно-розбірних гаражів затверджено Порядок надання дозволів на встановлення тимчасових металевих збірно-розбірних гаражів на територіях багатоквартирної житлової забудови.

З метою організації роботи із забезпечення виконання дохідної частини бюджету Знам’янської міської територіальної громади, економного та раціонального використання бюджетних коштів у 2024 році затверджено план заходів на 2024 рік щодо збільшення надходжень до бюджету та ефективного використання бюджетних коштів. Зобов’язано керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Знам’янської міської ради, комунальних підприємств, розпорядників та одержувачів коштів забезпечити неухильне виконання міського плану заходів та інформувати фінансове управління про стан його виконання до 10 липня, 10 жовтня 2024 року та до 10 січня, 28 лютого 2025 року.

З метою розширення категорій отримувачів послуги амбулаторного лікування затверджено Порядок забезпечення курсівками для амбулаторного лікування деяких категорій осіб за рахунок коштів бюджету Знам′янської міської територіальної громади у новій редакції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень