Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Громада провела в останню путь тренера-викладача Знам'янської КДЮСШ Сергія Миколайовича Кошового

Дата: 27.03.2024 16:21
Кількість переглядів: 1158

Фото без описуСьогодні, 27 березня 2024 року, Знам’ячани провели в останню путь тренера-викладача Знам’янської КДЮСШ, наставника, товариша, гарну людину – Сергія Миколайовича КОШОВОГО.

КОШОВИЙ Сергій Миколайович, 1970 р.н., у 1993 році закінчив Уманський Державний педагогічний інститут ім. П.Г.Тичини.
З 1994 року розпочав працювати тренером-викладачем з велоспорту Знам’янської КДЮСШ.
За час роботи на цій посаді проявив себе, як кваліфікований спеціаліст, мав надзвичайні організаторські здібності та товариські якості.
За період трудової діяльності в Знам’янській КДЮСШ Сергієм КОШОВИМ було підготовлено багато учнів, які виконали нормативи за результатами чого їм було присвоєно спортивні звання та спортивні розряди:

  • “Майстер спорту України міжнародного класу” – 1 ос.;
  • “Майстер спорту України” – 8 ос.;
  • “Кандидат в майстри спорту України” – 20 ос.;
  • спортсменів-розрядників – більше 200 представників велосипедного спорту.

Вихованець Сергія Миколайовича Андрій Хрипта брав участь у Чемпіонаті світу та Європи з велоспорту, де посідав четверті місця. Левова частина його вихованців ставали переможцями та призерами Міжнародних змагань, Чемпіонатів України та Першостей України з велоспорту. Щороку вихованці Сергія Миколайовича були стипендіатами виконавчого комітету Знам’янської міської ради за високі спортивні досягнення.

Сергій Миколайович завжди був ввічливим та усміхненим, з задоволенням ділився своїм досвідом та давав корисні поради. Мав високе почуття особистої відповідальності, користувався авторитетом та повагою серед вихованців і колег. Йому були притаманні такі ділові якості, як компетентність та оперативність у прийнятті рішень.

Сергій КОШОВИЙ був ініціатором та організатором проведення Всеукраїнських змагань, які понад 25 років проходили в місті Знам’янка: на відзначення Дня Перемоги, Дня міста, пам’яті видатних спортсменів міста з велоспорту.

Обласною кваліфікаційною комісією КОШОВОМУ Сергію Миколайовичу присвоєно вищу тренерську спортивну категорію з велоспорту.

Вихованці Сергія Миколайовича зазначають, що крім напруженого тренування та відпрацювання навичок веломайстерності, в кожному з них він виховував такі якості як взаєморозуміння, повага до суперника, товариська підтримка.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та вихованцям Сергія Миколайовича КОШОВОГО, та запевняємо, що збережемо добру і світлу пам’ять про нього.

Відділ освіти, молоді та спорту



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень