Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Стань на варті свого серця!

Дата: 25.03.2024 08:55
Кількість переглядів: 25

Фото без описуЗдоровий спосіб життя допоможе вберегти твоє серце й судини від небезпечних хвороб та жити якісно й повноцінно! Памʼятай про регулярні огляди у свого сімейного лікаря, аби вчасно помітити перші “дзвіночки” захворювання та отримати рекомендації щодо запобігання ССЗ.

А якщо відчуваєш біль та важкість в грудях, маєш підвищений артеріальний тиск, часті задишки та набряки у ногах, звернутися до сімейного лікаря необхідно негайно! Це справді може врятувати життя, адже на ранніх етапах можна зупинити розвиток хвороби! А завдяки програмі “Доступні ліки” та пакету гарантованої медичної допомоги лікування гострих станів є безоплатним, а кошти за лікування артеріальної гіпертензії — повертаються.

Запобігти серцево-судинним захворюванням набагато легше, аніж роками лікувати їх наслідки.

А дізнатися про свій ризик розвитку хвороб серця і судин можна вже зараз за допомогою швидкого тесту на сайті:https://cvd.phc.org.ua/

Обирай здоровий спосіб життя! Стань на варті свого серця!

Матеріали розроблено ГО «Життя» у партнерстві з Центром громадського здоровʼя МОЗ України для інформаційної кампанії «Стань на варті свого серця», яка реалізовується у рамках проєкту «Діємо для здоров’я» за фінансової підтримки Швейцарії та має на меті скорочення поширеності неінфекційних захворювань в Україні та запобігти передчасній смертності від НІЗ в Україні.

Джерело:https://center-life.org/novyny/vbyvtsia-xxi-stolittia-iak-vberehtysia-vid-sertsevo-sudynnykh-zakhvoriuvan/

Публікація доступна також на сайті Центру громадського здоров’я:                                               https://www.phc.org.ua/news/vbivcya-xxi-stolittya-yak-vberegtisya-vid-sercevo-sudinnikh-zakhvoryuvan


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень