Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання чергової 59 сесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 22.03.2024 15:19
Кількість переглядів: 115

Фото без опису22 березня 2024 року, під головуванням Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, відбулося засідання чергової 59 сесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

На початку пленарного засідання, депутати та присутні, вшанували хвилиною мовчання героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Міська рада внесла зміни до  бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2024 рік. Рішенням, у тому числі, виділено з бюджету громади 2 200 000 грн на сектор безпеки та оборони.

Міська рада затвердила рішення щодо управління майном комунальної власності громади (передача майна у безоплатне користування для забезпечення роботи об’єкту критичної інфраструктури; безоплатна передача складових газорозподільних систем та безгосподарських мереж  водопостачання та водовідведення).

Прийнято до відома інформації про хід виконання окремих Міських цільових програм за 2023 рік.

Затверджено програму реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування Знам’янської міської територіальної громади до 2027 року та Положення про порядок встановлення, обліку та демонтажу пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дошок Знам’янської міської територіальної громади.

Міська рада затвердила рішення про прийняття у комунальну власність електросирени оповіщення населення громади про повітряну тривогу, які, за даними інвентаризації, не мали власника. Забезпечення їх збереження, покладено на керівників підприємств, організацій, установ, на будівлях яких вони встановлені, відповідно до укладених договорів відповідального зберігання.

Затверджено у новій редакції статути комунального некомерційного підприємства «Знам’янська міська лікарня ім.А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради, Знам’янського міського Палацу культури та Будинку культури селища Знам’янка Друга та інші.

За результатами роботи, затверджено 31 рішення міської ради, у т.ч. 11 рішень з питань регулювання земельних відносин.

У різному, міський голова наголосив на тому, що до 31 березня 2024 року триває кампанія декларування за 2023 рік і кожен депутат зобов’язаний подати відповідну декларацію.

У роботі чергової 59 сесії міської ради прийняли участь 24 депутати Знам’янської міської ради, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів, начальники відділів та управлінь апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

Відділ забезпечення діяльності міської ради 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень