Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Профорієнтаційна робота Херсонського державного аграрно-економічного університету  в Знам'янській ТГ

Дата: 22.03.2024 11:02
Кількість переглядів: 72

Фото без описуДнями на території Знам'янської громади відбулися профорієнтаційні зустрічі  представників Херсонського державного аграрно-економічного університету (далі - ХДАЕУ) з учнівською молоддю закладів загальної середньої освіти, а також посадовцями громади, керівниками  та спеціалістами відділів та управлінь Знам'янської міської ради з наступним підписанням Меморандуму про співпрацю.

У процесі зустрічі  викладачі  та науковці закладу вищої освіти  розповіли про структуру університету, спеціальності, факультети.

Також здобувачам освіти закладів загальної середньої освіти громади було надано інформацію щодо особливостей навчання, можливостей проходження практики та про перспективи подальшого працевлаштування, про що детальніше, у форматі Дня відкритих дверей, релакований заклад вищої освіти з дислокацією в місті Кропивницький готовий презентувати вже у квітні цього року.

Під час сповіщення про повітряну тривогу зустріч відбувалася відповідно до безпекових умов з переміщенням її учасників до укриття.

Разом до Перемоги!!! Дякуємо ЗСУ за захист!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень