Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Наближаємо Перемогу разом!

Дата: 20.03.2024 17:01
Кількість переглядів: 137

Фото без описуЗнам’янська міська рада постійно співпрацює з військовими та допомагає їм. Так, на звернення військовослужбовців Збройних Сил України відреагувала міська влада та працівники виконавчого комітету Знам’янської міської ради. Вони згуртувалися, склалися коштами і придбали автівку (101000, 00 грн.)

Слід відмітити, шо для військових 39 батальйону транспорт на фронті вкрай важливий, тож цей запит вирішили в короткий термін.

І сьогодні, Знам’янський міський голова Володимир Сокирко разом із заступником міського голови Олегом Гребенюком, командиром добровольчого загону територіальної оборони Знам'янської міської територіальної громади Сергієм Богуном передали чергове авто і систему супутникового Starlink (17000,00 грн) нашим Героям.

Окрім цього авто було укоплектовано 2 маскувальними сітками, виготовленими міською організацією ветеранів України (гол. Ганна Бабійчук), продуктами харчуваннями, засобами особистої гігієни.

"Бойові дії тривають. Тож потрібно гуртуватись і чимдуж допомагати захисникам, що боронять Україну в гарячих точках. Наш тил має бути Фото без описунадійною підтримкою". - відмітив очільник громади

За його словами, Знам’янська міська рада і надалі підтримуватиме військових як шляхом фінансування через бюджет, так і донатами.

Виконавчий комітет висловлює вдячність КНП "Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка" і КНП "Знам’янський міський центр первинної медіко-санітарної допомоги" за допомогу у Фото без описувирішенні питання з паливом для автомобіля.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень