Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Конкурс секторально-цільових грантів від Pact

Дата: 20.03.2024 14:51
Кількість переглядів: 31

Фото без описуКонкурс секторально-цільових грантів є частиною Програми сприяння громадській активності «Долучайся!» (ENGAGE), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та реалізується Міжнародною організацією Пакт. Метою програми є підвищення обізнаності та рівня участі громадян у громадській діяльності на національному, регіональному та місцевому рівнях.

Програма «Долучайся!» має на меті сприяти розвитку ефективних національних, регіональних та місцевих громадських коаліцій та ініціатив, спрямованих на просування демократичних реформ.

Через надання секторальних цільових грантів Програма «Долучайся!» надає підтримку організаціям громадського суспільства (ОГС) для створення механізмів співпраці між громадянським суспільством та державними структурами, створення багаторівневих мереж, проведення нагляду та моніторингу.

Метою конкурсу є підтримка ініціатив організацій громадянського суспільства по зміцненню горизонтальних багаторівневих мереж та коаліцій для більш ефективного залучення громадян до процесу впровадження демократичних реформ на національному, субнаціональному та місцевому рівнях.

Програма «Долучайся!» надаватиме підтримку ОГС по всій країні, надаючи пріоритет тим організаціям, які мають підтверджений досвід або можуть продемонструвати спроможність консолідації та координації мереж та коаліцій навколо секторальних реформ.

У рамках конкурсу програма «Долучайся!» в першу чергу приділяє увагу підвищенню обізнаності громадськості щодо реформ та здійсненню моніторингу реалізації реформ. Також заохочується співпраця між різними зацікавленими сторонами для досягнення спільних результатів, включаючи створення механізмів співпраці між громадянським суспільством та державними структурами, а також створення багаторівневих мереж та коаліцій для сприяння реформам.

Орієнтовна тривалість гранту: до 18 місяців.

Розмір гранту: очікуваний розмір грантів становить до 50 тисяч доларів США. Визначні ідеї можуть отримати більшу фінансову підтримку, якщо вони є доцільними та обґрунтованими.

Кінцевий термін подання проектних пропозицій: конкурс є відкритим і безтерміновим. Пакт розглядатиме заявки на постійній основі. Заявники отримають відповідь з рішенням протягом 45 днів від дати отримання Пактом повного пакета документів заявки.

Форму заявки на отримання гранту, бюджет та описову частини бюджету можливо переглянути за посиланням https://pactworld.app.box.com/s/u37ay3yf5ysgz33oqolzyjyaghil8j26 . Заповнені заявки необхідно надсилати не електронну пошту на адресу: grants.engage@pactworld.org з темою: «Відповідь на конкурс секторально-цільових грантів».

Запитання щодо конкурсу необхідно надсилати на електронну адресу: grants.engage@pactworld.org з чітким зазначенням назви конкурсу в темі листа.

Умови для участі у конкурсі додаються


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень