Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Fulbright Graduate Student Program

Дата: 20.03.2024 14:06
Кількість переглядів: 15

Фото без описуШановні учасники Програми імені Фулбрайта! Звертаємо вашу увагу на те, що обмеження в перетині кордону на виїзд з України окремим категоріям громадян на період правового режиму воєнного стану, конкретні обставини та умови перетинання кордонів, доступність та перелік консульських послуг, а також способи та організація роботи американських навчальних закладів, ситуація у сфері охорони здоров’я, можуть впливати на вашу можливість подорожувати до США та брати участь у Програмі.

Навчання в американських університетах від одного до двох років на здобуття ступеня магістра. У конкурсі можуть брати участь студенти старших курсів, випускники ЗВО.

Післядипломна освіта в США (graduate studies) є поєднанням навчання з індивідуальною дослідницькою працею. Система цього рівня освіти передбачає широкий спектр можливостей: здобуття магістерського ступеня (master’s program); навчання за суміжною спеціальністю; підготовка до кваліфікаційних іспитів і вступу до аспірантури (doctorate program).

Більш детально за посиланням: https://fulbright.org.ua/uk/fulbright-graduate-student-program/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень