Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Знам’янський міський голова Володимир Сокирко взяв участь у нараді за участі Уповноваженого ВРУ з прав людини Дмитра Лубінця

Дата: 19.03.2024 15:35
Кількість переглядів: 70

Фото без описуЗ вітальним словом до присутніх звернувся голова Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрій Райкович. Обговорили, як дотримуються прав і свобод людини в регіоні. В зоні особливої уваги – внутрішньо переміщені особи та права призовників. Вислухали детальний аналіз омбудсмана. В результаті Дмитро Лубінець підсумував – в області серйозних публічних випадків порушень прав людини немає. Навпаки, Кіровоградщина отримала досить високу оцінку з точку зору не порушення прав людини.

Як підкреслив очільник області - це результат концентрованої, злагодженої роботи команди ОВА, правоохоронних структур, відповідних служб та структурних підрозділів.

Фото без опису"Цей вектор руху триматимемо і надалі. Тим більше, область тепер має представника Уповноваженого - Галину Лугову. Вже співпрацюємо. Адже захист прав людини - це про справедливість, про свободу, про найвищі правові і людські цінності. Це - про життя. Саме такі цінності і відстоює Україна, тисячі мужніх героїв на полі бою з російським агресором"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень