Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Привітали людей, від щоденної праці та професіоналізму яких залежить затишок і комфорт домівок, чистота та ошатність вулиць, забезпечення нормальної життєдіяльності громади

Дата: 15.03.2024 11:04
Кількість переглядів: 111

Фото без описуУ третю неділю березня в Україні відзначають День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Напередодні цієї дати у приміщенні виконавчого комітету Знам’янської міської ради привітали людей, від щоденної праці та професіоналізму яких залежить затишок і комфорт домівок, чистота та ошатність вулиць, забезпечення нормальної життєдіяльності громади.

Звертаючись до присутніх Знам’янський голова Володимир Сокирко відмітив, що галузь ЖКГ – одна з найскладніших у пФото без описуроцесі життєдіяльності громади. Її працівники відповідальні за тепло й світло в оселях та приміщеннях, за водопостачання, за чистоту на вулицях, за цілу низку інших послуг. Є конкретне завдання, є той чи інший форс-мажор, і ось уже ці люди в заметіль чистять сніг, під дощем чи пекучим сонцем усувають аварію на якійсь із мереж. Умови й складнощі тоді – на другому місці: на першому – позбавити людей незручностей.

До вітань долучився заступник Знам’янського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олег Гребенюк.

"Попри те, що ваша робота не завжди є помітною та належно оціненою, при цьому вона не стає менш важливою для Фото без описукомфорту жителів нашого міста. Тож нехай ваша робота приносить вам матеріальне і моральне задоволення, повагу і шану від людей".

Кращі представники галузі отримали відзнаки Кіровоградської ОВА і Знам’янської міської ради.

Позитивний настрій присутнім створили солісти міського Палацу культури і Центру дитячої та юнацької творчості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень