Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

День українського добровольця

Дата: 14.03.2024 07:55
Кількість переглядів: 47

Фото без описуШановна громадо! В усі найважчі часи в історії України завжди знаходились відважні люди, які добровільно ставали до лав війська, аби оборонити рідну землю від ворога.

На початку подій на сході країни, у березні 2014 року, мужні сини і доньки ризикуючи власним життям стали на захист територіальної цілісності та незалежності своєї країни. Це був складний та важкий шлях, але попри все, вони першими прийняли на себе вогонь російських найманців.

Нині добровольцем став увесь український народ: ті, хто прийшов до центрів комплектування та поповнив ряди ЗСУ; ті, хто став до лав тероборони та ДФТГ; ті, хто всіляко допомагає захисникам і готові стати з ними пліч-о-пліч завтра. Готовність добровільно стати на захист України є вирішальною запорукою нашої перемоги.

Щиро вітаю усіх добровольців зі святом! Міцного здоров’я, витримки, Божої ласки. Пам’ятайте, що за вашими спинами увесь український народ, тож ви непереможні!  

З повагою

Знам’янський міський голова                                                                                      Володимир СОКИРКО
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень