Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулася зустріч знам’янчан – ветеранів з керівництвом громади

Дата: 04.03.2024 16:30
Кількість переглядів: 91

Фото без описуУ приміщенні Простору спільної діяльності відбулася зустріч знам’янчан – ветеранів з керівництвом громади. Звертаючись до присутніх Знам’янський міський голова Володимир Сокирко зазначив, що сьогодні в залі зібралися люди — з неоціненним багажем життєвого досвіду, які, навіть знаходячись на заслуженому відпочинку, продовжують ділом підтримувати Україну, ЗСУ і Знам’янську громаду у ці непрості часи.

Дмитро Молодченко відмітив невичерпну енергію і досвід, завдяки якому виховується покоління, що стоїть на захисті нашої країни, подякував кожному, хто не залишився осторонь і надалі активно "включається" у життя громади.

Фото без описуПрисутні заслухали звіт про діяльність ветеранських організацій, їх головні завдання та цілі, що були досягнуті в минулому році.

Голова міської організації ветеранів Ганна Бабійчук наголосила на тому, що 2023 рік проходив під гаслом «Волонтерська допомога ЗСУ». Ганна Олексіївна розповіла про те як, надавалась допомога нашим захисникам, переселенцям та усім тим, хто потребував цього.

"Люди поважного віку не лишилися осторонь, намагались своєю чуйністю і добротою охопити максимальну кількість тих, хто цього потребував", - говорить керівниця організації.

Фото без описуПід час спілкування, присутні виказали подяку міській владі, за те, що постійно намагаються вишукати можливість та час аби провести зустріч, вислухати потреби та пропозиції від людей поважного віку.

Пастор Української християнської церкви Сергій Немічев прочитав молитву "За Україну".

На завершення Ганна Бабійчук вручила відзнаки волонтерам-ветеранам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень