Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 27.02.2024 16:43
Кількість переглядів: 99

Фото без описуПід головуванням Знам’янського міського голови Володимира Сокирка 22 лютого поточного року пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено та затверджено 39 рішень.

Рішенням виконавчого комітету надано статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, а саме: зазнала психологічного насильства п’яти малолітнім та дев’яти неповнолітнім дітям. Влаштовано в сім’ю патронатного вихователя неповнолітнього терміном на 3 місяці з можливістю продовження терміну перебування дитини в сім'ї патронатного вихователя до 6 місяців, у разі прийняття відповідного рішення виконавчим комітетом.

Продовжено терміни перебування малолітніх та неповнолітніх дітей в сім’ях патронатних вихователів. Надано можливість батькові спілкуватися з донькою у вільний від роботи час обох батьків та за попередньою домовленістю між ними. Надано можливість батькові спілкуватися з донькою у вільний від роботи час обох батьків, за попередньою домовленістю між батьками та без присутності матері. Двом дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку, надано одноразову допомогу.

Зобов’язано Знам’янське міжміське комунальне підприємство «Бюро технічної інвентаризації» видати дублікати свідоцтв про право власності на житлові будинки з господарсько-побутовими будівлями та спорудами, замість втрачених та зіпсованих свідоцтв про право власності, на житловий будинок з господарсько-побутовими будівлями та спорудами.

Поставлено в позачергову чергу квартирного обліку дитину, позбавлену батьківського піклування. У зв`язку із кадровими змінами затверджено склад адміністративної комісії в новій редакції.

Затверджено Положення про пункт прокату технічних та інших засобів реабілітації територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Знам’янської міської територіальної громади.

Визначено відповідальних за виконання основних завдань Програми економічного і соціального розвитку Знам’янської міської територіальної громади на 2024 рік, відповідальним виконавцям вказано забезпечити: виконання основних завдань та соціальних заходів Програми економічного і соціального розвитку Знам’янської міської територіальної громади на 2024 рік.

Заслухано та обговорено інформацію керівника Знам'янського міжміського комунального підприємства «Бюро технічної інвентаризації». За результатами фінансово-господарську діяльності підприємства за 2023 рік визнано - задовільною.

Розглянуто інформацію про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до виконавчого комітету Знам`янської міської ради протягом 2023 року.

З метою належної організації відпрацювання оплачуваних робіт порушниками, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді оплачуваних суспільно – корисних робіт, затверджено перелік об’єктів та видів оплачуваних суспільно-корисних робіт, на яких у 2024 році можливе відпрацювання у вигляді оплачуваних суспільно - корисних робіт порушниками адміністративного стягнення, відповідно до постанови суду.

На підставі Акту ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності комунального некомерційного підприємства «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради Кіровоградської області з метою недопущення порушень чинного законодавства (виявлених ревізією фінансових порушень) затверджено План заходів щодо усунення порушень виявлених під час ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності комунального некомерційного підприємства «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» за період з 01.01.2020 по 31.08.2023.

Розглянуто звернення керівника комунального підприємства "Знам'янський комбінат комунальних послуг" та встановлено вартість ритуальних послуг відповідно до необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг по комунальному підприємству "Знам'янський комбінат комунальних послуг". Встановлено вартість ритуальних послуг для забезпечення безоплатного поховання померлих (загиблих) учасників бойових дій і осіб з інвалідністю внаслідок війни, у відповідності до необхідного мінімального переліку послуг.

З метою увічнення пам’яті загиблих захисників та захисниць України, вшанування видатних осіб громади і визначних історичних подій, що відбулися на території громади, підвищення туристичної привабливості, формування збереження історико-культурного середовища та інформування гостей і жителів про історію громади рішенням виконавчого комітету погоджено Положення про порядок встановлення, обліку та демонтажу пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дошок на території Знам’янської міської територіальної громади. Доручено відділу культури і туризму винести даний проект на розгляд сесії Знам’янської міської ради для подальшого затвердження.

Затверджено склад та Положення комісії з питань встановлення пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дошок на території Знам’янської міської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень