Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відкритий Чемпіонат громади з військово – спортивних багатоборств серед учасників 16+, присвячений вшануванню пам’яті загиблих внаслідок збройної агресії рф проти України

Дата: 27.02.2024 10:25
Кількість переглядів: 81

Фото без опису24 лютого Знам’янською міською організацією ТСО України був проведений відкритий Чемпіонат громади з військово – спортивних багатоборств серед учасників 16+, присвячений вшануванню пам’яті загиблих внаслідок збройної агресії рф проти України.

Змагання проходили на двох рубежах: стрільба з гвинтівки ТОЗ – 8 на дальність 50 м та неповне розбирання і складання автомата АК – 47. Команду бажаючих взяти участь у змаганнях складали 24 жителі громади різного віку і виду діяльності: і школярі, студенти, і учасники бойових дій, і просто бажаючі випробувати свої сили.

У підсумку у стрільбі з гвинтівки переможцем став найдосвідченіший учасник Олександр Щедрін, на ІІ місці – Тарас Іванов, ІІІ місце – Богдан Белієнко.

Фото без описуНа рубежі неповного розбирання і складання автомата АК – 47 І місце та кубок переможця виборов Дмитро Христенко, на ІІ місці – Іван Тимошенко, ІІІ місце – Катерина Шмуратова.

З вітальними словами до учасників та переможців звернулися голова Знам’янської МО ТСО України Володимир КОЛЕБІДЕНКО, голова Кіровоградської ОО інвалідів війни полковник Руслан НЕНЯ, заступник голови Знам’янської міської організації УСВА Олександр МАЗУР, представники І-го відділу Кропивницького районного ТЦК та СП.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень