Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Триває прийом заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2023»

Дата: 23.02.2024 08:51
Кількість переглядів: 56

Фото без описуВсеукраїнської організації «Асоціація благодійників України» інформує про проведення щорічного Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2023» - «Благодійність на захисті України». У листопаді 2023 року було оголошено старт нового етапу Національного конкурсу.

У конкурсі можуть брати участь юридичні та фізичні особи: бізнесові структури, благодійні та громадські фонди та організації, волонтери, громадські діячі та благодійники, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних проблем у період з 01 січня по 31 грудня 2023 року.

Кінцевий термін подачі заявок для участі у Конкурсі «Благодійна Україна-2023» - «Благодійність на захисті України» - 30 квітня 2024 року.

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті: www.blagoukraine.org або в Оргкомітеті конкурсу. Відповідальна особа: виконавча директорка Асоціації благодійників України – Оксана Лобко, аелектронна пошта: konkurs@blagoukraine.org. Фейсбук-сторінка конкурсу «Благодійна Україна – https://www.facebook.com/BlagoijnaUkraina.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень