Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Як дотримуватись правил безпеки та вести здоровий засіб життя

Дата: 13.02.2024 13:04
Кількість переглядів: 61

Фото без описуЯк дотримуватись правил безпеки та вести здоровий засіб життя під час бесіди розповіла працівник Бібліотека-філія 3 учням КЗ "Знам'янська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради"

Під час бесіди бібліотекар розповіла дітям про правила здорового харчування, необхідність вживання вітамінів. Адже саме вони та їх баланс в організмі є запорукою здоров'я та енергії! А щоб діти це краще зрозуміли і засвоїли корисні поради, запропонувала пограти в ерудит-гру "Наші друзі вітаміни"

Бібліотекар звернула увагу дітей на необхідність дотримання правил особистої гігієни та санітарії, пояснила, як важливо мити руки, особливо перед їжею, а також овочі та фрукти.

Фото без описуТакож проговорили з учнями про важливість фізкультури та фізичних вправ, особливо під час тривалого сидіння, після чого вивчили цікаву руханку та навчились її виконувати

За допомогою інтерактивної гри та загадок на тему мінної небезпеки діти разом з бібліотекарем пригадали правила поводження у випадках знаходження незнайомих підозрілих предметів.

Під час заходу учні пригадали раніше знайомі правила та набули нових знань щодо безпечного поводження та отримали бажання та вміння піклуватися про своє здоров´я.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень