Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У Знам’янській громаді зустріли Героя, який повернувся з полону

Дата: 10.02.2024 11:36
Кількість переглядів: 125

Фото без описуУ Знам’янській міській територіальній громаді тепло зустріли свого Героя-земляка сержанта Віктора Чемериса, який нещодавно повернувся з російського полону.

З 27 лютого 2022 року Віктор встав на захист рідної країни від російського агресора, але 9 березня 2022 року зв’язок із захисником був втрачений. Саме в той день колона наших військових потрапила в засідку противника в районі населеного пункту Октябрське Донецької області....

Віктора довгий час вважали зниклим безвісті, але рідні та друзі не втрачали надії.

Згодом родина отримала звістку, що військовослужбовець живий, але знаходиться в полоні російських загарбників. І після Фото без описумайже 2 страшних років очікування пролунала щаслива звістка...Віктор є в списках на обмін.

У Знам’янці з національним прапором і квітами Захисника зустрічали представники міської влади, побратими, друзі, мешканці громади.

Очільник громади висловив слова поваги і вдячності за мужність.

"Дякую за захист рідної землі, мужність та витримку. Бажаю вам та вашим рідним здоров'я та довгої щасливої долі. Квіти, хліб-сіль і обійми – це найменше, чим можуть віддячити знам’янчани, Фото без описунашому Герою, який побував у пеклі", - говорить Володимир Феліксович.

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень