Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбувся особистий прийом міського голови

Дата: 07.02.2024 16:07
Кількість переглядів: 212

Фото без опису07 лютого 2024 року Знам’янський міський голова Володимир СОКИРКО провів черговий особистий прийом громадян.

Особистий прийом проведено за участі заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олега ГРЕБЕНЮКА, Дмитра МОЛОДЧЕНКА, керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету Лілії МЕРЕНКОВОЇ, начальника юридичного відділу Юрія ДАНІЛЬЧЕНКА, в.о.начальника УМА та ЖКГ Марини БЕРЛОВОЇ, начальника управління соціального захисту населення Алли ВОЛОШИНОЇ, начальника відділу освіти, молоді і спорту Людмили КЛИМЕНКО, керівника КП «Знам’янський ККП» Олега ЧЕРНЯВСЬКОГО.

До Знам’янського міського голови звернулись представники внутрішньо переміщених осіб щодо вирішення проблемних питань з якими вони стикнулися під час проживання у місцевому шелтері.

Фото без описуЗвернулись мешканці громади, а саме представники кількох багатоповерхових житлових будинків щодо ремонту покрівель у 2024 році. Міським головою було зазначено, що управляючою компанією будуть проведені додаткові обстеження та у разі необхідності будуть здійснені ремонтні роботи.

З проблемою затікання дощової води до подвір’я житлового будинку звернулась мешканка громади. Міським головою було дано доручення вирішити питання, попередньо виїхавши на місце, з метою здійснення огляду та визначення об’єму робіт, представниками житлово-комунального господарства.

Мешканка громади звернулась з питанням виділення приміщення на території смт Знам’янка Друга для занять східними танцями. Заявниці було надано роз’яснення щодо процедури оренди через електронний аукціон.

Фото без описуЗ проханням надати допомогу багатодітній родині, яка потерпіла від пожежі житлового будинку. Міський голова дав доручення начальнику управління соціального захисту населення Аллі ВОЛОШИНІЙ відреагувати на звернення та, зважаючи на майновий стан заявниці, надати матеріальну допомогу.

Мешканець громади звернувся до міського голови з проханням надати роз’яснення щодо роботи директора та тренерів місцевої дитячої юнацької спортивної школи.

За підсумками прийому Знам’янським міським головою питання були взяті на особистий контроль та надано доручення заступникам та начальникам управлінь, відділів виконавчого комітету Знам’янської міської ради здійснити заходи для вирішення порушених питань знам’янчанами.

Відділ загальний, контролю
та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень