Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання виконавчого комітету Знам'янської міської ради

Дата: 29.01.2024 10:48
Кількість переглядів: 173

Фото без описуПід головуванням міського голови СОКИРКА Володимира Феліксовича 25 січня  поточного року пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено та затверджено 29 рішень.

Рішенням виконавчого комітету надано дозвіл на дарування житлової квартири, право користування якій належить малолітній дитині, визначено частку у спільному майні колишнього подружжя, право користування в якому належить малолітній дитині, внесено зміни до рішення виконавчого комітету в зв’язку із зміною прізвища опікуна.

Двом дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку, надано одноразову допомогу.

Виконавчим комітетом прийняті рішення щодо вибуття малолітньої дитини сім’ї патронатного вихователя; створення прийомної сім’ї та влаштування до неї малолітньої дитини, надано статус дитини – сироти та призначено опікуна малолітній дитині, надано дозвіл на купівлю квартири на ім’я малолітньої дитини.

З метою захисту житлових прав дітей, позбавлених батьківського піклування, виконавчий комітет прийняв рішення поставити їх у позачергову чергу квартирного обліку при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради.

Враховуючи заяву від учасника бойових дій, рішенням виконавчого комітету його поставлено у першочергову чергу квартирного обліку при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради.

Враховуючи лист голови міської Організації ветеранів України виконавчий комітет  Знам’янської міської ради вирішив виплати одноразову грошову допомогу ветеранам-довгожителям з нагоди ювілейних дат народження, 95, 90, 85 та 80 років.

Фото без описуРозглянуто лист Суворовської районної у місті Херсоні ради та надано гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування населенню, яке потерпає від постійних обстрілів російськими військами та нестачі продовольства.

Рішенням виконавчого комітету взято до відома звіт Знам’янського міського голови, старост, виконавчих органів Знам’янської міської ради за 2023 рік.

Заслухано та обговорено інформацію керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Знам’янської міської ради, голови спостережної комісії МЕРЕНКОВОЇ Лілії про роботу спостережної комісії за 2023 рік.

Розглянуто заяву директора ТОВ «Проконцерт» Н.В.Руденко та надано дозвіл на проведення концерту молодого виконавця «CHEEV» з програмою «ГАРНО ТАК».

Затверджено звіт виконання перспективного плану роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради за  2023 рік.

З метою забезпечення відкритості та інформування громадськості про здійснення регуляторної діяльності виконавчим комітетом взято до відома звіт щодо здійснення державної регуляторної політики у 2023 році.

Розглянуто заяву фізичної особи-підприємця Є.Лозовенка та надано дозвіл на тимчасове розміщення комплексу атракціонів та торгівлі у Міському парку відпочинку на період з 15.04.2024р. по 15.10.2024р.

Рішенням виконавчого комітету затверджено перелік видів громадських робіт на підприємствах, організаціях та установах територіальної громади за рахунок коштів бюджету Знам’янської міської територіальної громади та Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Надано згоду управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради, яке є головним розпорядником бюджетних коштів, на визначення з 01 січня 2024 року одержувачем бюджетних коштів на 2024 рік за видатками КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг».

З метою врегулювання питань переліку об’єктів, видів громадських робіт, для неповнолітніх засуджених до покарання у виді громадських робіт, зважаючи на звернення начальника Кропивницького РВ №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області виконавчим комітетом затверджено перелік об’єктів та види громадських робіт на яких можуть проводитись громадські роботи засудженими неповнолітніми.

Визначено види суспільно - корисних робіт на підприємствах, установах, організаціях Знам’янської міської територіальної громади для відбування покарання та стягнення у вигляді громадських робіт порушниками та засудженими особами на 2024 рік.

З метою регулювання тарифів на соціальні послуги виконавчим комітетом затверджено тарифи на платні соціальні послуги, які надаються територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Знам’янської міської територіальної громади.

Рішенням виконавчого комітету схвалено проєкт Стратегії розвитку Знам'янської міської територіальної громади на період 2024-2027 років.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень