Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання чергової 56 сесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 26.01.2024 15:11
Кількість переглядів: 74

Фото без опису26 січня 2024 року, під головуванням Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, відбулося засідання чергової 56 сесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

На початку пленарного засідання, депутати та присутні, вшанували хвилиною мовчання героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Міська рада внесла зміни до  бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2024 рік. Рішенням, у тому числі, виділено з бюджету громади 3 336 405 грн. на сектор безпеки та оборони, 4 825 184 грн. - для проведення ремонтів захисних споруд цивільного захисту та протирадіаційних укриттів. 

Взято до відома звіт щодо здійснення державної регуляторної політики та хід виконання окремих Міських цільових програм за 2023 рік.

Фото без описуЗатверджено у новій редакції Статути "Міської центральної бібліотеки" Знам’янської міської ради та міського краєзнавчого музею м. Знам’янка.

Внесено зміни до Міської  комплексної програми протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку на території Знам’янської міської територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області на 2021-2025 роки та Міської програми зміцнення законності, безпеки та порядку на території Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2024 роки. 

Затверджено Статут Знам’янської міської територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області та Стратегію розвитку Знам’янської міської територіальної громади на період 2024-2027 років. 

Фото без описуЗ метою врегулювання питання переміщення коштів між напрямками конкурсної пропозиції учасників-переможців, забезпечення прозорості під час розподілу бюджетних коштів, контролю за їх використанням, внесено доповнення до Програми фінансової підтримки ветеранських організацій та громадських організацій соціального спрямування на 2023-2026 роки.

Прийняті рішення щодо управління майном комунальної власності, регулювання земельних відносин та ін.
За результатами роботи, затверджено 35 рішень міської ради, у т.ч. 15 рішень з питань регулювання земельних відносин. 

У різному, депутатам було представлено звіт про вжиті заходи дільничними офіцерами поліції ВП №1 (м. Знам’янка) КРУП ГУНП в Кіровоградській області протягом 2023 року на території Знам’янської міської територіальної громади. Обговорили подальшу співпрацю з поліцейськими офіцерами громади, які найближчим часом розпочнуть роботу на території. 

Фото без описуМіський голова проінформував присутніх про питання, що перебувають на розгляді, і які, у подальшому, потребуватимуть прийняття рішення депутатським корпусом. Зокрема, це стосується виділення фінансової підтримки для ОКВП «Дніпро-Кіровоград», військових підрозділів, прийняття з державної у комунальну власність громади майна тощо. 

У роботі чергової 56 сесії міської ради приймали участь 21 депутат Знам’янської міської ради, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів, староста Знам’янського Другого старостинського округу, в.о. директора КНП «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради, співробітники відділу поліції №1 (м.Знам’янка) КРУП ГУНП в Кіровоградській області та Управління СБУ в Кіровоградській області, начальники відділів та управлінь апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

Відділ забезпечення діяльності міської ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень