Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання  комісії з питань фізичної культури та спорту

Дата: 26.01.2024 13:50
Кількість переглядів: 106

Фото без описуПід головуванням керуючого справами (секретаря) міськвиконкому Лілії МЕРЕНКОВОЇ  відбулося засідання  комісії з питань фізичної культури та спорту.

Присутні члени комісії: Вікторія ЗЕЛЕНСЬКА – секретар Знам’янської міської ради Олег ТІТАРЄВ – депутат Знам’янської міської ради, Тетяна ПОПОВА –  головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту, Руслана ЛАДОЖИНСЬКА – завідуюча сектором молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту, Євгеній ГАВРИШЕВСЬКИЙ – директор КДЮСШ, Олексій ШМАЛЬКО –  завідувач фізкультурно-спортивного сектору регіонального підрозділу Одеської залізниці, АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ», Андрій СУГАРЕЙ – головний спеціаліст з мобілізаційної роботи.

Фото без описуЗаслухали інформацію завідуючої сектору молоді та спорту  відділу освіти, молоді  та спорту виконавчого комітету міської ради Руслани ЛАДОЖИНСЬКОЇ яка запропонувала розглянути питання щодо призначення стипендії за високі спортивні досягнення

На розгляд комісії винесено 14 претендентів на отримання стипендії за високі досягнення у спорті, та представлені відповідні документи.

Підтримка спорту та популяризація здорового способу життя не залишаються в нашому місті без уваги. Призначення стипендій це і заохочення, і стимул, особливо для молодших спортсменів.

Фото без описуЗа результатами засідання, стипендії з міського бюджету були призначені трьом тренерам-викладачам Знам’янської КДЮСШ вихованці яких здобули перемоги на змаганнях різних рівнів та одинадцяти спортсменам з велоспорту та легкої атлетики.

Стипендії виплачуватимуться щомісячно протягом 2024 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень