Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У "Просторі спільної діяльності" відбувся воркшоп "Від травми до зцілення"

Дата: 26.01.2024 11:15
Кількість переглядів: 94

Фото без опису25 січня у "Просторі спільної діяльності" відбувся практичний воркшоп «Від травми до зцілення», метою якого стало ознайомлення учасників з практичними, науково обґрунтованими інструментами для запобігання й управління стресом, підвищення життєвої стійкості та самозцілення за програмою, розробленою всесвітньовідомим психіатром, доктором Джеймсом Ґордоном.

Учасниками заходу стали надавачі послуг. Дуже часто вони переймають на себе емоції клієнтів. Потім в пригніченому стані йдуть додому і проживають чужий досвід зі своїми близькими, що нерідко має негативний вплив на особисті стосунки.

Захід провела тренерка Яніна Сичова, сертифікована тренерка психосоматичної медицини "Зцілення душі і тіла", експертка з психоемоційного відновлення.

На початку зустрічі учасниці та учасники відчували труднощі з розслабленням. Їм було важко відсторонитися від Фото без описунав'язливих думок. Однак, як зазначила тренерка, кожна наступна методика, представлена на воркшопі, допомагала краще розуміти медицину психіки та тіла, розслабитись, зменшити напруження і покращити свій психоемоційний стан.

"Мені було приємно спостерігати, як учасники заходу відкривалися та з цікавістю практикували нові для них техніки. Вони були здивовані тим, наскільки дієвими можуть бути такі інструменти як техніка експресивної медитації (струшування і танці), керовані образи (візуалізація "Лимон"), а також вираження та трансформація емоцій (діалог з симптомом), - зазначила Яніна Сичова .

Учасники воркшопу відзначили, що отримали багато корисної інформації та практичних навичок, які допоможуть їм надалі самовідновлюватись, розслаблятись. Вони одностайно висловили бажання брати участь у подібних заходах у майбутньому та наголосили на розширенні цільової аудиторії.

Фото без описуВоркшоп є частиною ініціативи "СНПК/Модель справедливості". Захід організовано ГО «Олександрійський гендерний інформаційний центр» — грантером Українського Жіночого Фонду/УЖФ в рамках проекту «Вистоїмо разом. Вдосконалення системи підтримки постраждалих від сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом/СНПК», який УЖФ виконує в партнерстві з громадською організацією «Ла Страда – Україна» та Асоціацією жінок-юристок України «ЮрФем» за підтримки Офісу Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції й Апарату Урядової Уповноваженої з питань гендерної політики та за фінансування Європейського Союзу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень