Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Вручили незвичайні подарунки дітям, батьки яких загинули захищаючи цілісність та суверенітет України

Дата: 22.01.2024 16:45
Кількість переглядів: 146

Фото без опису22 січня у День Соборності України у приміщенні виконавчого комітету Знам'янської міської ради вручили незвичайні подарунки дітям, батьки яких загинули захищаючи цілісність та державний суверенітет України.

У залі засідань зібралися Знам’янський міський голова Володимир Сокирко, секретар міської ради Вікторія Зеленська, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Лілія Меренкова, радники міського голови: Володимир Мухуров, радниця міського голови Надія Коленченко, представники ДФТГ, діти родин загиблих, члени ДФТГ та їх діти, голова ГО «Єдина родина Знам’янщини», керівник підрозділу у м.Знам’янка ГО «Українське Капеланство» Сергій Карлюга, представники громадськості.   

ЗФото без описуахід розпочався патріотичним віршем у виконанні вихованки Центру дитячої та юнацької творчості Вікторії Кряженкової та керівника театрального гуртка Олександра Кожухаря Центру дитячої та юнацької творчості.

Усі присутні вшанували світлу пам’ять героїв, що віддали своє життя у боротьбі за рідну Україну хвилиною мовчання.

В  рамках офіційної частини, ведучі урочистостей Віталій Зайченко та Іван Меренков до слова запросили міського голову Володимира Сокирка, який зазначив: «Серед усіх скарбів світу найдорожчими для нас є діти. Заради  вас ми живемо, заради кожної дитини наші воїни стоять на захисті України. 

Фото без описуМи найбільше у світі хотіли б бачити наших дітей щасливими і усміхненими. Знам’янська міська рада продовжує працювати з міжнародними партнерами. Завдяки підтримці Катрін Малер Вальтер, виконавчій  голові  EAF-Berlin, Доктора  Хельгі Лукошат, старшій  радниці  EAF-Берлін і всій команді EAF, Юлії Сєдой та німецького народу була зібрана і направлена   фінансова підтримка саме для нашої громади. Міською владою було прийнято рішення витратити ці кошти на пошиття  для дітей Героїв патріотичних худі.  У найкоротші терміни це зробили у майстерні «Синергія».

До присутніх звернулася і радниця міського голови Надія Коленченко, яка  більш детально розповіла про зазначений проєкт.  Після сказаних промов усі діти, батьки яких Фото без описузагинули, захищаючи цілісність та суверенітет України отримали патріотичні худі. 

Також, зі святом Соборності України привітав присутніх Сергій Карлюга, який прочитав молитву за Україну.

Міський голова звернувся і до представників добровольчого формування територіальної громади (ДФТГ) та подякував нашим збройним силам України за можливість проведення таких заходів.  

"Саме вони оберігають наш спокій, даючи відсіч окупанту, а добровольчі формування територіальних громад з перших днів повномасштабного вторгнення допомагають правоохоронним органам забезпечувати громадський порядок у всіх громадах. Не виключенням є і наша."

Представники ДФТГ отримали нову форму.

Фото без описуТому саме сьогодні ви  отримаєте   новеньку форму», - наголосив очільник громади.

Цікавою несподіваною для всіх стала поява патріотичного Пса Патрона, який із задоволенням долучився до вручення подарунків дітлахам.

Завершився захід створенням ланцюга єднання та яскравим виконанням патріотичної пісні у виконанні Олександра Кожухаря.
 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень