Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергова п’ятдесят шоста сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 16.01.2024 15:07
Кількість переглядів: 110

Фото без опису26 січня 2024 року о 09.00 годині, відповідно розпорядження секретаря міської ради Вікторії Зеленської від 16 січня 2024 року №1 відбудеться чергова п’ятдесят шоста сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.  

На розгляд сесії виносяться такі питання:

Про внесення змін до рішення міської ради  від 22.12.2023 року №1520 «Про бюджет Знам’янської міської територіальної громади на 2024 рік».
Про передачу об’єктів та майна, що знаходяться в оперативному управлінні і на балансі комунального некомерційного підприємства «Знам’янський міський центр первинної  медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради на баланс територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Знам’янської міської територіальної громади.
Про надання управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального  господарства Знам’янської міської ради в оренду частину будинку громадського призначення по вул.Михайла Грушевського,17.
Про надання управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради в оренду частину нежитлового приміщення по вул.Михайла Грушевського,19.
Про включення до Переліку першого типу потенційного об’єкту оренди – частину нежитлового приміщення (перший поверх головного корпусу) по вул.Героїв України,27-Т в м.Знам’янка.
Про включення до Переліку другого типу потенційного об’єкту оренди – частину приміщення Будинку культури по вул.Перспективна,56 в смт.Знам’янка Друга.
Звіт щодо здійснення державної регуляторної політики за 2023 рік.
Про внесення змін до відомостей в ЄДР та затвердження Статуту в новій редакції "Міської центральної бібліотеки" Знам’янської  міської ради.  
Про внесення змін до відомостей в ЄДР та затвердження Статуту в новій редакції
міського краєзнавчого музею м. Знам’янка.
Про хід виконання Програми розвитку культури, краєзнавчого туризму, збереження та охорони культурної спадщини на 2021-2025 роки за 2023 рік.
Про стан виконання Програми «Безпечне правосуддя» на території Знам’янської міської територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області на 2023 рік.
Про внесення змін до Міської комплексної програми протидії  злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку на території Знам’янської міської територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області на 2021-2025 роки.
Про внесення змін до Міської програми зміцнення законності, безпеки та порядку на території Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2024 роки.
Про хід виконання  Програми цивільного захисту Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2025 роки за 2023 рік.
Про хід виконання  Міської програми «Обдарована молодь – запорука розвитку» територіальної громади міста Знам’янка на 2021-2025 роки та Положення про призначення премії імені В’ячеслава Шкоди учнівській молоді та педагогічним працівникам за досягнуті успіхи  за 2023 рік.
Про хід  виконання  Міської комплексної програми «Молодь Знам’янщини» Знам’янської міської територіальної громади на 2022-2025 роки за 2023 рік.
Про депутатські звернення депутатів Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання, що надійшли протягом жовтня-грудня 2023 року.
Про внесення змін до рішення міської ради від 07 березня 2023 року №1202 «Про визначення територій, у межах яких діють квартальні, будинкові та вуличні комітети у новій редакції».
Про внесення доповнення до Програми фінансової підтримки ветеранських організацій та громадських організацій соціального спрямування на 2023-2026 роки.
Про затвердження Статуту Знам’янської міської територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області.
Про затвердження Стратегії розвитку Знам’янської міської територіальної громади на період 2024-2027 років.
Про затвердження технічних документацій щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ВЕРЬОВКІНІЙ О.М.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ЛИСЕНКОВСЬКОМУ М.О.
Про уточнення площі та видачу документів підтверджуючих право власності на земельну ділянку ВІРІЄНКО Л.М.
Про внесення змін до пункту 16 додатку до рішення Знам’янської селищної ради від 27 листопада 1996 року №176.
Про передачу у власність земельної ділянки частки (паю) МОІСЕЄНКУ С.О.
Про уточнення площі та затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області за адресою: Знам’янка, вул.Віктора Голого,83.
Про уточнення площі та затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області за адресою: Знам’янка, вул.Григорія Сковороди,16.
Про уточнення площі та затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області за адресою: Знам’янка, вул.Київська,32.
Про уточнення площі та затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області за адресою: Знам’янка, вул.Покрови,1.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду АТ «Державний ощадний банк України» за адресою: м.Знам’янка, вул.Партизанська,11а.
Про відмову у наданні дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду АТ «Державний  ощадний банк України» за адресою: смт.Знам’янка Друга, вул. Перспективна,51-а.
Про відмову у наданні дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду АТ «Державний  ощадний банк України» за адресою: м.Знам’янка, вул.Привокзальна,2-б.
Про відмову у припиненні права постійного користування за адресою: м.Знам’янка, пров.  1 Поперечний,32.
Про відмову у припиненні права постійного користування за адресою: смт.Знам’янка Друга, вул.Патріотична,63 А.
Про депутатські запити.
Різне:
звіт про роботу дільничних офіцерів поліції відділу поліції №1 (м.Знам’янка) перед населенням за основними результатами та напрямками роботи поліції.

Засідання профільних комісій з розгляду питань порядку денного   відбудуться 22-23 січня  2024 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень