Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Проєкт детального плану території частини кварталу по вулиці Соборна у м. Знам’янка

Дата: 16.01.2024 08:14
Кількість переглядів: 215

Фото без описуВ зв’язку з початком проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєкту детального плану території частини кварталу по вулиці Соборна у м. Знам’янка, Кіровоградської області (далі – детальний план), повідомляємо, що з наявними графічними та текстовими матеріалами детального плану мешканці Знам’янської міської територіальної громади можуть ознайомитись в кабінеті відділу архітектури та містобудування в місячний період починаючи з 16.01.2024р. з 9.00 до 12.00 години кожного робочого дня за адресою: місто Знам’янка, вулиця Михайла Грушевського, 17.

Відповідно до рішення Знам’янської міської ради від 27.10.2023р. №1450 розроблено проєкт детального плану для розширення функціонального потенціалу використання вказаних територій та створення додаткових можливостей для використання наявних об’єктів нерухомого майна, таких як індустріальні парки, тощо. Проєкт детального плану розроблено фізичною особою-підприємцем Пенязь Тетяною Олексіївною, що діє на підставі свідоцтва про державну реєстрацію фізичної особи - підприємця (серія В01 №500809, дата проведення державної реєстрації 30.05.1997 року).

Звертаємо Вашу увагу, що пропозиції до проєкту детального плану мають право подавати:

- повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території Знам’янської міської територіальної громади;
- юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території Знам’янської міської територіальної громади;
- власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території Знам’янської міської територіальної громади та на суміжних з громадою територіях;
- представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на територію Знам’янської міської територіальної громади;
- народні депутати України, депутати Знам'янської міської ради.

Пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Реєстрацію пропозицій щодо проекту детального плану здійснювати в кабінеті відділу архітектури та містобудування УМА та ЖКГ  за адресою: місто Знам’янка, вулиця Михайла Грушевського, 17.

Детальний план
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень