Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулись матчеві зустрічі з міні-футболу між командами юних прихильників футболу Знам'янської міської територіальної громади /вихованців КДЮСШ та ФК "Олександрія"

Дата: 29.12.2023 11:21
Кількість переглядів: 138

Фото без опису27 грудня 2023 року в спортивному залі КДЮСШ відбулись матчеві зустрічі з міні-футболу між командами юних прихильників футболу Знам'янської міської територіальної громади /вихованців КДЮСШ та ФК "Олександрія".

Ігри відбулись у різновікових групах.

Так, у віковій категорії 2016-2017 р.н. гра закінчилась з рахунком 6:4 на користь Знгам'янчан. У вікових категоріях 2015-2016 р.н. та 2014-2015 р.н. матчі закінчились з рахунком 4:3 та 6:5 теж на користь юних футболістів КДЮСШ (тренер-викладач Олександр ПОСТІЛЬНЯК).

Висловлюємо вдячність тренерсько-викладацькому складу команд за підгтовку до змагань, адміністрації Знам'янської КДЮСШ за організацію та проведення матчевих зустрічей, що є вагомою складовою успіху в Змаганнях вищих рівнів, а також батькам за значущу підтримку дітей у самореалізації, Фото без описудопомогу у задоволенні прагнень та розвитку футболу, як одного з найпопулярніших видів спорту.

Окремі слова вдячності висловлюємо ЗСУ за можливість втілювати дитячі мрії, працювати та вдосконалюватися, розвивати спорт заради кращого майбутнього України!!!

Слава Україні!!!

Все буде Україна!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень