Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Турнір з футзалу до річниці визволення м.Знам’янки від німецько-фашистських загарбників

Дата: 26.12.2023 13:42
Кількість переглядів: 138

Фото без описуДобре, коли в місті є гарні традиції, які передаються і шануються. Турнір з футзалу до річниці визволення м.Знам’янки від німецько-фашистських загарбників – це одна з таких традицій, яка підтримується з 2002 року та вшановує важливу для Знам`янчан дату.

Тож 9 грудня, у спортивному залі КДЮСШ стартував Кубок міського голови з футзалу, присвячений Дню визволенню міста від фашистських загарбників.

У турнірі взяли участь 8 команд: «Будівельник» (м.Знам’янка), «Вікторія» (смт.Знам’янка Друга), «Нива» (с.Цибулево), та «Суботці» (с.Суботці)), «Локомотив-ЕЧ3» (м.Знам’янка), «Титан» (с.Петрово), «Дмитрівка» (с.Дмитрівка) та «Промінь» (с.Богданівка).

24 грудня відбулись два півфінала за ІІІ місце змагалися «Локомотив-ЕЧ3» – «Дмитрівка», де перемогла «Дмитрівка» 7:7 (2:4 пен.) І-ІІ місце виборювали «Вікторія» – «Нива» 2:2 (3:4 пен.). Тож за результатами пенальті – «Нива» (с.Цибулево) – переможець Кубку міського голови з футзалу, присвяченого Дню визволенню міста від фашистських загарбників!

Фото без описуІгри вражали своєю запеклістю, напруженістю, яскравими моментами та інтригуючими фіналами.

Всім нам відомий вислів – «О спорт – ти мир», свідчить про те, що спортивна боротьба – це мирна боротьба, що не руйнує, а створює перемоги, досягнення, досвід. Тому приємно, що окрім гарної спортивної підготовки, наші гравці зазвичай демонструють такі якості як взаєморозуміння на полі, повага до суперника, дружня підтримка.

За традицією команда-переможець нагороджена кубком, а гравці команд-призерів медалями та грамотами. Крім того, організатори зустрічі передбачили і нагороди кращим гравцям, їх отримали:кращі бомбардири Олександр ГУСЬКОВ та Вадим ВОЛОВИК, які за час турніру забили по 11 м’ячів, кращим воротарем визначено – Сергія БІЛОГОЛОВОГО.

На високому професійному рівні провели турнір бригада арбітрів Віталій ДЕМ’ЯНЕНКО та В'ячеслав БИЧКОВ.

Фото без описуВ церемонії нагороджування брали участь Знам’янський міський голова – Володимир СОКИРКО, голова Кіровоградської обласної асоціації футболу – Віктор ЕЗСМЕРТНИЙ, завідуюча сектору молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Знам'янської міської ради – Руслана ЛАДОЖИНСЬКА, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Знам'янської міської ради – Тетяна ПОПОВА та голова Федерації футболу м.Знам'янка – Олександр ЗАМУРЕНКО.

Вітаючи гравців міський голова зауважив, що дуже добре, коли в місті є гарні традиції, які передаються і шануються. Будь-які спортивні змагання демонструють, насамперед, волю до перемоги – саме це прагнення допомагає нашім бійцям і у цій жахливій війні.

Фото без описуВолодимир Феліксович звернув увагу на те, що рівень турніру щороку зростає і дає можливість продемонструвати свої здібності як молодим гравцям так і ветеранам, навіть не зважаючи на припони які вчиняє нам ворог. Висловив впевненість, що й цього загарбника ми також подолаємо! Міський голова побажав гравцям подальшої наснаги, міцного здоров’я та незабутніх ПЕРЕМОГ.

Змагання відбулися за ініціативи та сприяння відділу освіти, молоді та спорту Знам’янського міськвиконкому та ГО «Федерація футболу міста Знам’янка». Інформаційний партнер – сторінка instagram “football_group_znamenka”.

Відділ освіти, молоді та спорту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень